Omladinci Vojvodine igrali su nerešeno 1:1 (1:0) protiv seniorske ekipe ruskog trećeligaša Forte Taganrog, u prijateljskom meču odigranom u Turskoj.

Strelac za Vošu je bio Tedić u 17, dok je gol za Forte Taganrog postigao Janov u 49. minutu.

Ekipe su nastupile u sastavima:

Vojvodina: Bogunović, Popović, Milanov (od 46. Paunović), Gagić, Majstorović, Drobnjak, Tedić, Trninić (od 46. Trkulja), Ivanović (od 61. Stanojević), Abramušić (od 46. Tanjga), Milošević (od 46. Apostolovski).

Forte Taganrog: Safronov (od 75. Puzeev), Ohrimenko (od 46. Rudakov), Pogrebnik (od 46. Vjatkin), Ahmedžanov, Krnjočkov (od 46. Abdulin, od 58. Zaharov), Zaharov (od 46. Paštov), Bolotov (od 46. Janov), Mogilev (od 46. Bidlovski), Morgunov (od 46. Malješ), Vodjanik (od 46. Magomedov), Gorčenko (od 46. Solodarenko).

Voša je prvu priliku imala već u trećem minutu, kada je Milošević šutirao sa ivice šesnaesterca, lopta je išla u bliži donji ugao gola, ali je čuvar mreže ruskog tima uspešno intervenisao. Samo 10 minuta kasnije, omladinci Vojvodine su imali novu šansu i to nakon što je, posle centaršuta Tedića, udarac glavom uputio Ivanović, ali je Safronov još jednom odlično odbranio.

Na drugoj strani, u 15. minutu, prvu priliku je imao i Forte Taganrog. Korner je izveo Zaharov, a udarac glavom uputio Pogrebnik, ali je lopta pogodila prečku gola Vojvodine. Samo dva minuta kasnije, Vojvodina je povela.

Tedić je došao do lopte na nešto više od 20 metara od gola Forte Taganroga, a onda sjajnim udarcem savladao golmana Safronova.

U 38. minutu, Vojvodina je imala novu šansu, kada je, nakon centaršuta Milanova, udarac glavom uputio Drobnjak, ali je lopta otišla pored stative, da bi početkom drugog poluvremena Forte Taganrog izjednačio.

U 49. minutu, Janov je preciznim udarcem sa distance savladao Bogunovića i tako poravnao rezultat.

Forte Taganrog je u 55. minutu imao novu priliku, kada je sa desetak metara iskosa dobro šutirao Vjatkin, ali je odlično odbranio Bogunović. Ruska ekipa je ponovo pripretila u 73. minutu, kada je Bogunović još jednom uspešno odbranio, ovoga puta udarac Magomedova sa oko sedam-osam metara iskosa.

Samo minut kasnije, Paunović je šutirao sa oko 20 metara, ali je lopta prošla nekoliko centimetara pored stative, što je ujedno bila poslednja prava šansa na meču, s obzirom na to da se do kraja utakmice igralo uglavnom između dva šesnaesterca.

Omladinci Vojvodine su tako pružili još jednu dobru partiju na pripremama u Turskoj i u većem delu meča bili bolji protivnik, a po prikazanom na ovom meču se ni po čemu nije mogao steći utisak da su se sastale omladinska i seniorska ekipa dva kluba.