Омладинци Војводине победили су екипу Црвене звезде резултатом 4:0 (2:0) у заосталој утакмици 10. кола Омладинске лиге Србије.

Стрелци за Војводину били су Милошевић у 14. и 20, Новевски у 65. и Пауновић у 77. минуту.

Екипе су наступиле у следећим саставима:

Војводина: Борак, Трнинић, Миланов, Апостоловски, Мајсторовић, Дробњак, Новевски, Милошевић, Ивановић, Абрамушић, Тедић.

Црвена звезда: Маринковић, Голдин, Марић, Мелентијевић, Ђермановић, Лечић, Пиргић, Стојановић, Теодоровић, Бранковић, Бошковић.

Већ у првом минуту дошло је до жестоког судара између Новевског и Марића у ком је горе прошао фудбалер Звезде због чега је одмах морао да напусти терен.

Након кратког прекида, Војводина је притиснула госте на њиховој половини и створила низ прилика. Прву је имао Милошевић, који је гађао главом у први угао, али је Маринковић парадом зауставио његов покушај. Голман Црвене звезде је правовременим истрчавањима спречио још две опасне прилике, али ништа није могао у 14. минуту када је Воша заслужено повела. Милошевић је био на правом месту, са неких десетак метара искоса са десне стране погодио је за 1:0.

На истеку 20 минута Воша је постигла нови погодак, након нове акције по десној страни, Милошевић је примио лопту и прецизним ударцем савладао Маринковића за 2:0.

Звезда је први пут припретила у 35. минуту, Лечић је налетео на одбијену и шутирао са 15 метара, али је његов ударац изблокиран, лопта је од дефанзивца Воше прошла поред стативе. Након корнера, Ђермановић је имао нову шансу, али је на месту био голман Воше Борак.

До одласка на одмор, Војводина је имала још једну велику прилику, Милошевић је имао чисту позицију да лобује излетелог Маринковића, али је голман Звезде успео да ухвати лопту и спречи убедљиво вођство домаћих.

Звезда је нешто боље заиграла у другом полувремену, имала је неколико полуприлика, док су играчи Војводине углавном чекали шансу из контри. Из једне такве ситуације и лепе акције, Ивановић је изашао сам на Маринковића, али је поново одличан био голман Звезде.

У 65. минуту Војводина је стигла до убедљивог вођства од 3:0. Тедић је украо лопту на средини табеле изашао је сам на голмана, али је несебично проиграо Новевског који је лако погодио празан гол за 3:0. У 77. минуту резервиста Пауновић је само два минута након што је ушао извео сјајну соло акцију и погодио за огромних 4:0.

Воша је до краја сачувала предност и заслужено победила великог ривала за скок на треће место на табели Омладинске лиге Србије.