Вошин породични дан, догађај који је фудбалски клуб Војводина организовао летос на стадиону „Карађорђе“ и који је протекао у сјајној атмосфери уз мноштво деце и феноменално дружење и забаву, ове суботе биће организован поново и то у ФЦ „Вујадин Бошков“ у Ветернику.

Овога пута, догађај ће трајати од 10 до 13 часова, али уз неупоредиво богатији садржај него претходни пут. На теренима број 4 и 5 у Вошином тренинг центру, биће постављено чак 10 полигона, на којима ће малишани моћи да се забаве и покажу своје фудбалске вештине, а све уз асистенцију и координацију од стране тренера из Вошине омладинске школе. Четири полигона ће бити такмичарска, при чему ће победници добијати брендиране фудбалске лопте ФК Војводина и Вошине мајице, четири полигона ће бити забавна, а два ће бити „родитељска“, односно таква да ће учешће у њима имати тимови сачињени заједно од родитеља и њихове деце.

Такође, захваљујући професионалном „face painter“-у, свим малишанима ће бити омогућено осликавање лица са специјалним бојама врхунског квалитета, које се, с обзиром на то да су на воденој бази, касније врло лако скидају са топлом водом и сапуницом, па ће сви који дођу моћи да се обрадују са неком од стотину мешовитих дечјих маскица са Вошиним и другим мотивима.

Читав догађај имаће и забавно-хумани карактер, пошто ће свој деци бити омогућено да се, уз асистанцију и надзор Вошиних промотерки, играју и уживају осликавајући кућице за псе, а они који желе, на лицу места ће моћи чак и да усвоје и удоме свог новог кућног љубимца.

Истовремено, тог дана ће бити постављен и штанд са званичним производима ФК Војводина, али по нижим, промотивним ценама. Артикли који ће том приликом бити доступни посетиоцима биће претежно они који су намењени деци, при чему ће се по први пут у продаји наћи и нове мајице дизајниране специјално за најмлађе.

Осим тога, сви посетиоци ће, по цени од 1.000 динара, већ тада моћи да купе улазнице за запад за првенствену дерби утакмицу између Војводине и Партизана, која ће се играти првог априла на „Карађорђу“, док ће улазнице за исток за овај меч моћи да преузму бесплатно.

Од 10 до 12 часова, присутни на Вошином породичном дану биће и сви првотимци Војводине, са којима ће, баш као и претходног пута, сви моћи да се упознају, сликају и добију аутограм, а за сам крај, у ФЦ „Вујадин Бошков“ биће одигран војвођански дерби, односно пријатељска утакмица између првотимаца Воше и Спартака, при чему ће, наравно, сви посетиоци Вошиног породичног дана моћи уживо да посматрају тај сусрет, који ће почети у 13 часова.

Фудбалски клуб Војводина позива све своје суграђане да у суботу буду гости „старе даме“ у ФЦ „Вујадин Бошков“, уживају у доброј забави, друже се са Вошиним фудбалерима и, што је најважније од свега, проведу прелепо време са својом породицом.

Дружење. Забава. Фудбал. Воша. Љубав.

Заједно као једно.

Видимо се!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика приватности.
I Accept