Vošin porodični dan, događaj koji je fudbalski klub Vojvodina organizovao letos na stadionu „Karađorđe“ i koji je protekao u sjajnoj atmosferi uz mnoštvo dece i fenomenalno druženje i zabavu, ove subote biće organizovan ponovo i to u FC „Vujadin Boškov“ u Veterniku.

Ovoga puta, događaj će trajati od 10 do 13 časova, ali uz neuporedivo bogatiji sadržaj nego prethodni put. Na terenima broj 4 i 5 u Vošinom trening centru, biće postavljeno čak 10 poligona, na kojima će mališani moći da se zabave i pokažu svoje fudbalske veštine, a sve uz asistenciju i koordinaciju od strane trenera iz Vošine omladinske škole. Četiri poligona će biti takmičarska, pri čemu će pobednici dobijati brendirane fudbalske lopte FK Vojvodina i Vošine majice, četiri poligona će biti zabavna, a dva će biti „roditeljska“, odnosno takva da će učešće u njima imati timovi sačinjeni zajedno od roditelja i njihove dece.

Takođe, zahvaljujući profesionalnom „face painter“-u, svim mališanima će biti omogućeno oslikavanje lica sa specijalnim bojama vrhunskog kvaliteta, koje se, s obzirom na to da su na vodenoj bazi, kasnije vrlo lako skidaju sa toplom vodom i sapunicom, pa će svi koji dođu moći da se obraduju sa nekom od stotinu mešovitih dečjih maskica sa Vošinim i drugim motivima.

Čitav događaj imaće i zabavno-humani karakter, pošto će svoj deci biti omogućeno da se, uz asistanciju i nadzor Vošinih promoterki, igraju i uživaju oslikavajući kućice za pse, a oni koji žele, na licu mesta će moći čak i da usvoje i udome svog novog kućnog ljubimca.

Istovremeno, tog dana će biti postavljen i štand sa zvaničnim proizvodima FK Vojvodina, ali po nižim, promotivnim cenama. Artikli koji će tom prilikom biti dostupni posetiocima biće pretežno oni koji su namenjeni deci, pri čemu će se po prvi put u prodaji naći i nove majice dizajnirane specijalno za najmlađe.

Osim toga, svi posetioci će, po ceni od 1.000 dinara, već tada moći da kupe ulaznice za zapad za prvenstvenu derbi utakmicu između Vojvodine i Partizana, koja će se igrati prvog aprila na „Karađorđu“, dok će ulaznice za istok za ovaj meč moći da preuzmu besplatno.

Od 10 do 12 časova, prisutni na Vošinom porodičnom danu biće i svi prvotimci Vojvodine, sa kojima će, baš kao i prethodnog puta, svi moći da se upoznaju, slikaju i dobiju autogram, a za sam kraj, u FC „Vujadin Boškov“ biće odigran vojvođanski derbi, odnosno prijateljska utakmica između prvotimaca Voše i Spartaka, pri čemu će, naravno, svi posetioci Vošinog porodičnog dana moći uživo da posmatraju taj susret, koji će početi u 13 časova.

Fudbalski klub Vojvodina poziva sve svoje sugrađane da u subotu budu gosti „stare dame“ u FC „Vujadin Boškov“, uživaju u dobroj zabavi, druže se sa Vošinim fudbalerima i, što je najvažnije od svega, provedu prelepo vreme sa svojom porodicom.

Druženje. Zabava. Fudbal. Voša. Ljubav.

Zajedno kao jedno.

Vidimo se!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politika privatnosti.
I Accept