Фудбалери Војводине елиминисани су у четвртфиналу Купа пријатељства пошто су изгубили од екипе Партизана резултатом 2:3.

Стрелци за Војводину били су Бјелајац у 14. и Рабини у 79. минуту.

Екипе су наступиле у следећим саставима:

Партизан: Радулашки, Филиповић, Симић, Петровић, Угрешић, Драгојевић, Рогановић, Петровић, Илић, Дошло, Петрушић.

Војводина: Јаковљевић, Хромиш, Чутовић, Павић, Пилић, Пиваш, Јањић, Сукачев, Костадиновић, Бјелајац, Бошкан. Играли су још Бадњар, Поповић, Бутраковић, Рабини.

Војводина је повела у 14. минуту голом Бјелајца. Воша је украла лопту, после грешке Илића, а онда је Бошкан одлично проиграо Бјелајца на петерцу који је са петерца погодио за 0:1.

Партизан је успео да изједначи у 30. минуту, после центаршута са десне стране Костадиновић је у жељи да изблокира повратни пас погодио мрежу Јаковљевића за 1:1.

На старту другог полувремена Партизан је преокренуо и повео 2:1. У 49. минуту после центаршута са бока, Јовановић је након асистенције Угрешића главом матирао Јаковљевића за преокрет Партизана.

У 72. минуту Партизан је постигао и трећи погодак, после акције по десној страни и центаршута Ћука, Јовановић је са петерца послао лопту под пречку за 3:1.

До краја, Воша је успела да смањи резултат, Рабини је после додавања Бошкана са 20 метара погодио горњи леви угао за коначних 3:2.