У просторијама ФЦ „Вујадин Бошков“ данас су професионалне уговоре са Војводином потписала петорица чланова омладинске школе „Илија Пантелић“.

Професионалне уговоре до јуна 2025. године потписали су – голман Андреј Борак (2005), штопер Марко Павић (2005), везиста Огњен Костадиновић (2005), офанзивни везни Дарио Јањић (2005) и крилни нападач Михајло Бутраковић (2006).

Председник ФК Војводина Драгољуб Збиљић честитао је полазницима Вошине школе на потпису професионалних уговора и поручио им да без обзира на то наставе да уживају у магичној игри као што је фудбал.

– Честитам вам свима на заслуженим уговорима, а сада наставите да се играте, уживајте у игри, јер је фудбал једна магична игра и не треба то да заборавите. Наравно, пратите инструкције струке, али пре свега и даље треба да уживате на терену. Научите да побеђујете и да губите и да носите то на плећима. Иза вас имате људе који ће да вам дају све потребне инструкције и да брину о вама на најбољи могући начин. Ви дајте све од себе и биће све како треба – рекао је председник Војводине Драгољуб Збиљић.

Директор омладинске школе „Илија Пантелић“ Душко Грујић истакао је да је ово доказ колико Војводина мисли на своје младе играче.

– Ово је само потврда и наставак свега оног што радимо претходних година у омладинској школи. Самим тим што су ови играчи потписали професионалне уговоре, клуб је показао колико рачуна на њих у будућности. Наравно, на њима је да наставе да раде и да се развијају и да показују таленат који поседују. Тај таленат сада треба надограђивати како би постао квалитет за први тим Војводине. Јуче је са првотимцима почео да тренира Лука Дробњак, мислим да ће ускоро и Букинац и Вања Апостоловски, што доказује да имамо одличну сарадњу са првим тимом – истакао је директор омладинске школе „Илија Пантелић“ Душко Грујић.