U prostorijama FC „Vujadin Boškov“ danas su profesionalne ugovore sa Vojvodinom potpisala petorica članova omladinske škole „Ilija Pantelić“.

Profesionalne ugovore do juna 2025. godine potpisali su – golman Andrej Borak (2005), štoper Marko Pavić (2005), vezista Ognjen Kostadinović (2005), ofanzivni vezni Dario Janjić (2005) i krilni napadač Mihajlo Butraković (2006).

Predsednik FK Vojvodina Dragoljub Zbiljić čestitao je polaznicima Vošine škole na potpisu profesionalnih ugovora i poručio im da bez obzira na to nastave da uživaju u magičnoj igri kao što je fudbal.

– Čestitam vam svima na zasluženim ugovorima, a sada nastavite da se igrate, uživajte u igri, jer je fudbal jedna magična igra i ne treba to da zaboravite. Naravno, pratite instrukcije struke, ali pre svega i dalje treba da uživate na terenu. Naučite da pobeđujete i da gubite i da nosite to na plećima. Iza vas imate ljude koji će da vam daju sve potrebne instrukcije i da brinu o vama na najbolji mogući način. Vi dajte sve od sebe i biće sve kako treba – rekao je predsednik Vojvodine Dragoljub Zbiljić.

Direktor omladinske škole „Ilija Pantelić“ Duško Grujić istakao je da je ovo dokaz koliko Vojvodina misli na svoje mlade igrače.

– Ovo je samo potvrda i nastavak svega onog što radimo prethodnih godina u omladinskoj školi. Samim tim što su ovi igrači potpisali profesionalne ugovore, klub je pokazao koliko računa na njih u budućnosti. Naravno, na njima je da nastave da rade i da se razvijaju i da pokazuju talenat koji poseduju. Taj talenat sada treba nadograđivati kako bi postao kvalitet za prvi tim Vojvodine. Juče je sa prvotimcima počeo da trenira Luka Drobnjak, mislim da će uskoro i Bukinac i Vanja Apostolovski, što dokazuje da imamo odličnu saradnju sa prvim timom – istakao je direktor omladinske škole „Ilija Pantelić“ Duško Grujić.