Победа коју су остварили над екипом Сласка из Вроцлава и партија коју су приказали на том мечу додатно је поправила расположење и атмосферу у табору Војводине на припремама у Турској. Шеф стручног штаба Славољуб Ђорђевић је после утакмице изјавио да има разлога за задовољство, а кад је тако, онда задовољни могу бити и играчи његовог тима.

Данас пре подне, црвено-бели су наставили са радом, с тим да су радили подељени у три групе. Једна група играча, сачињена од фудбалера који су мање играли на јучерашњем мечу, изашла је на терен спортског центра „Сусеси“ и одрадила тренинг под надзором помоћног тренера Зорана Васиљевића и кондиционог тренера Александра Јанковића, а међу њима су били Вељко Јеленковић, Борис Копитовић, Михајло Нешковић, Владан Новевски, као и Мирко Топић, који је због лакше повреде из предострожности пропустио утакмицу против Сласка, али се већ данас укључио у редован тренажни процес.

Са друге стране, преостали фудбалери су, подељени у две групе, радили у теретани са кондиционим тренером Сашом Семередијем, који није скривао задовољство радом фудбалера „старе даме“. Одвојено од осталих саиграча радио је једино голман Горан Вуклиш, који има повреду ложе и очекује се да тек за који дан поново буде у конкуренцији за састав, док су Новица Максимовић и Никола Мирић, који због повреда такође нису наступили против Сласка, тренирали заједно са осталим саиграчима. Што се тиче Максимовића, он је јуче задобио повреду палца на нози, али се очекује да се ускоро поново укључи у пун тренажни процес, док за Мирића тек остаје да се види колико брзо ће поново моћи да буде у конкуренцији за тим.

Након завршетка тренинга у теретани, Вошини фудбалери су имали опоравак у базену и спа центру хотела „Susesi Luxury Resort“, а шеф стручног штаба Славољуб Ђорђевић је одлучио да им поподне да слободно, па ће црвено-бели са тренинзима наставити сутра.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика приватности.
I Accept