Pobeda koju su ostvarili nad ekipom Slaska iz Vroclava i partija koju su prikazali na tom meču dodatno je popravila raspoloženje i atmosferu u taboru Vojvodine na pripremama u Turskoj. Šef stručnog štaba Slavoljub Đorđević je posle utakmice izjavio da ima razloga za zadovoljstvo, a kad je tako, onda zadovoljni mogu biti i igrači njegovog tima.

Danas pre podne, crveno-beli su nastavili sa radom, s tim da su radili podeljeni u tri grupe. Jedna grupa igrača, sačinjena od fudbalera koji su manje igrali na jučerašnjem meču, izašla je na teren sportskog centra „Susesi“ i odradila trening pod nadzorom pomoćnog trenera Zorana Vasiljevića i kondicionog trenera Aleksandra Jankovića, a među njima su bili Veljko Jelenković, Boris Kopitović, Mihajlo Nešković, Vladan Novevski, kao i Mirko Topić, koji je zbog lakše povrede iz predostrožnosti propustio utakmicu protiv Slaska, ali se već danas uključio u redovan trenažni proces.

Sa druge strane, preostali fudbaleri su, podeljeni u dve grupe, radili u teretani sa kondicionim trenerom Sašom Semeredijem, koji nije skrivao zadovoljstvo radom fudbalera „stare dame“. Odvojeno od ostalih saigrača radio je jedino golman Goran Vukliš, koji ima povredu lože i očekuje se da tek za koji dan ponovo bude u konkurenciji za sastav, dok su Novica Maksimović i Nikola Mirić, koji zbog povreda takođe nisu nastupili protiv Slaska, trenirali zajedno sa ostalim saigračima. Što se tiče Maksimovića, on je juče zadobio povredu palca na nozi, ali se očekuje da se uskoro ponovo uključi u pun trenažni proces, dok za Mirića tek ostaje da se vidi koliko brzo će ponovo moći da bude u konkurenciji za tim.

Nakon završetka treninga u teretani, Vošini fudbaleri su imali oporavak u bazenu i spa centru hotela „Susesi Luxury Resort“, a šef stručnog štaba Slavoljub Đorđević je odlučio da im popodne da slobodno, pa će crveno-beli sa treninzima nastaviti sutra.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politika privatnosti.
I Accept