Фудбалери Војводине победили су екипу Спартака резултатом 2:0 (1:0), у пријатељском мечу одиграном у склопу Вошиног породичног дана.

Пред око 200 гледалаца у ФЦ „Вујадин Бошков“ у Ветернику, стрелци за Вошу били су Барај у 32. и Вукчевић у 59. минуту (п).

Екипе су наступиле у саставима:

Војводина: Н. Симић (од 66. Пушкић) – Бјековић (од 46. Богдановић), Јеличић (од 71. Букинац), Љубисављевић (од 46. Траоре), Лазаревић (од 46. Антонијевић) – Милосављевић (од 60. Топић), Зукић (од 46. Буснић) – Барај, У. Николић (од 46. В. Симић), Малбашић (од 60. Ковачев) – Вукчевић (од 60. Милетић).

Спартак: Дубљанић, Богићевић, Рошевић, Остојић, Бугарин, Виторовић, Тошески, Тумбасевић, Станић, Срећковић, Тодороски. Играли су још: Бурсаћ, Бјеловић, Морис, Видовић, Ђурасовић, Колинс, Виденовић, Бурековић.

Од почетка утакмице, играло се углавном на средини терена, без изразитих шансу, а прву праву прилику на мечу Војводина је претворила у вођство.

Корнер за црвено-беле је извео Урош Николић и центрирао на другу стативу, где се одлично снашао Барај и ударцем ногом са три-четири метра искоса проследио лопту у мрежу.

У 59. минуту, досуђен је пенал за Војводину. Малбашић је искористио кратак пас дефанзивца Спартака ка свом голману и додао лопту до Вељка Симића, који је оборен у шеснаестерцу, па је судија Стефан Маринковић показао на белу тачку.

Сигуран извођач пенала је био Вукчевић, који је тако повисио вођство „старе даме“.

У 73. минуту, Спартак је имао контру „три на два“, Колинс је проиграо Тодороског, који је изашао сам испред Пушкића и шутирао са седам-осам метара искоса, али је лопта погодила стативу.

Само шест минута касније, Колинс је и сам упутио ударац, али је Пушкић избио лопту у корнер.

То је уједно била последња прилика на мечу, па је тако утакмица завршена резултатом 2:0 у корист црвено-белих.