Fudbaleri Vojvodine pobedili su ekipu Pakša rezultatom 2:1 (2:1), u prijateljskom meču odigranom u Beleku.

Pred oko 50 gledalaca u FC „Titanic Deluxe Golf“, strelci za Vošu su bili Kabić u sedmom i Miletić u 25, dok je gol za Pakš postigao Varga u 32. minutu.

Ekipe su nastupile u sastavima:

Vojvodina: N. Simić (od 46. Carević) – Lazarević (od 46. Antonijević), Jeličić (od 46. Traore), Vitas (od 46. Topić), Bukinac (od 46. Đorđević) – Busnić (od 46. Milosavljević), Miletić (od 46. Zukić) – Kabić (od 46. Baraj), U. Nikolić (od 46. Milošević), Čumić (od 46. Vukčević) – Malbašić (od 46. N. Nikolić).

Pakš: Nađ, Osvat, Kinjik, Kadar, J. Sabo, Vindeker (od 76. Hariš), Pap, Bole (od 61. Harasti), B. Sabo (od 61. Balog), Sajban (od 46. Đurkic), Varga.

Vojvodina je povela u sedmom minutu, nakon kontranapada i sjajnog poteza Uroša Kabića. Na sredini terena, Miletić je najpre izgubio, ali potom i oduzeo loptu, koja je zatim došla do Uroša Nikolića, koji je krenuo ka golu i uputio pas ka Kabiću na desnoj strani, a Kabić se driblingom sjajno oslobodio svog čuvara i preciznim udarcem sa dvadesetak metara iskosa savladao golmana Nađa.

Nakon toga, tempo je igre je donekle opao, ali je u 25. minutu Vojvodina izvela još jedan savršeni kontranapad i udvostručila svoje vođstvo. Ponovo je Uroš Nikolić imao važnu ulogu, s obzirom na to da je sa sredine terena uputio idealan pas u prostor ka Čumiću, koji je to sjajno ispratio i izašao sam ispred golmana, a potom nesebično asistirao Miletiću, koji je takođe ispratio akciju i pogodio nebranjenu mrežu.

Na drugoj strani, Pakš je uzvratio u 32. minutu, kada je uspeo da smanji rezultat. Varga je šutirao sa sedam-osam metara, Nikola Simić je najpre sjajno odbranio, ali je lopta potom ponovo došla do Varge, koji ju je ovoga puta lako poslao u mrežu.

U 49. minutu, Pakš je imao novu priliku i to nakon što je iz slobodnog udarca sa oko 22 metra šutirao Bole, ali je odlično odbranio Carević. Samo osam minuta kasnije, opasan udarac sa dvadesetak metara iskosa je uputio i Janoš Sabo, ali je Carević još jednom dobro reagovao i izbio loptu u korner.

Kako je utakmica odmicala, ekipa Pakša je polako preuzimala inicijativu i češće bila u posedu lopte, ali bez konkretnih prilika za gol. Na drugoj strani, Vojvodina je pretila uglavnom iz kontranapada, a u 86. minutu, dosuđen je  penal za crveno-bele i to nakon što je lopta pogodila u ruku jednog igrača Pakša posle slobodnog udarca koji je izveo Zukić.

Penal je izveo Nemanja Nikolić i šutirao u golmanovu levu stranu, ali je Nađ prozreo njegovu nameru i odbranio taj udarac. To je ujedno bila poslednja prilika na meču, pa je utakmica završena pobedom Vojvodine rezultatom 2:1.