Fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost i sve ljubitelje fudbala da će prodaja ulaznica za derbi meč drugog kola Super lige Srbije između Vojvodine i Partizana, koji će u nedelju, 25. jula, sa početkom u 21 čas biti odigran na stadionu „Karađorđe“, zvanično početi u četvrtak.

Ulaznice po ceni od 800 (zapad), 600 (istok) i 500 dinara (sever i jug) prodavaće se po sledećem rasporedu:

Četvrtak: u prostorijama kompanije „GIGS TIKS“ u tržnom centru „Pariski magazin“ (Bulevar Kralja Aleksandra 12), od devet do 19 časova moći će da se kupe ulaznice za zapad, istok i jug;

Petak: u prostorijama kompanije „GIGS TIKS“ u tržnom centru „Pariski magazin“ (Bulevar Kralja Aleksandra 12), od devet do 19 časova moći će da se kupe ulaznice za zapad, istok i jug;

Subota: na blagajni između južne i zapadne tribine „Karađorđa“, od 16 do 20 časova moći će da se kupe ulaznice za zapad, istok i jug;

Nedelja: na blagajni između južne i zapadne tribine „Karađorđa“, od 14 časova do početka utakmice moći će da se kupe ulaznice za zapad; na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana „Ognjište“), od 14 sati do početka meča moći će da se kupe ulaznice za istok; na blagajni na južnoj tribini (pored nekadašnjih teniskih terena), od 14 časova do početka utakmice moći će da se kupe ulaznice za jug; u šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini „Karađorđa“, od 18 do 20:30 časova moći će da se kupe ulaznice za sever.

Fudbalski klub Vojvodina posebno napominje da je, iz bezbednosnih razloga i u dogovoru sa policijom, odlučeno da zapadna, istočna i severna tribina budu predviđene za navijače Vojvodine, dok je za gostujuće navijače predviđena južna tribina. Na zapadnu, istočnu i severnu tribinu stadiona neće biti dozvoljen ulaz osobama sa obeležjima FK Partizan.

Takođe, u skladu sa važećim merama za suzbijanje širenja korona virusa, za svaku tribinu će u prodaju biti pušten broj ulaznica koji odgovara polovini ukupnog kapaciteta te tribine, a jedna osoba moći će da kupi maksimalno tri ulaznice.

Kapije stadiona biće otvorene dva sata pre početka utakmice, a fudbalski klub Vojvodina poziva sve gledaoce da na vreme obezbede svoju ulaznicu i ranije uđu na stadion, kako bi se izbegle bespotrebne gužve prilikom ulaska, kao i da svoj klub bodre sportski i u duhu fer-pleja, izbegavajući bilo kakvo nedolično i neprikladno ponašanje.

Takođe, FK Vojvodina apeluje na sve posetioce da tokom boravka na stadionu „Karađorđe“ nose zaštitnu masku i održavaju predviđenu socijalnu distancu.