Током протекле две седмице играле су се утакмице свих репрезентативних селекција, а међу актерима била су петорица чланова Војводине.

Репрезентативне обавезе имали су Лазар Царевић, Урош Кабић, Јован Милошевић и Лукијан Абаџија, а накнадно је позив за У-21 репрезентацију Србије добио и Владимир Милетић.

Србија У-19 – Урош Кабић, Јован Милошевић и Лукијан Абаџија

Омладинска репрезентација Србије (У-19) није успела да се пласира на Европско првенство, пошто су на завршном квалификационом турниру у Пољској победили Летонију, изгубили од Израела и потом за крај ремизирали са домаћином Пољском.

У првом мечу изабраници Јована Дамјановића славили су резултатом 1:0. Урош Кабић је играо до 63. минута, а Јован Милошевић је ушао у 80, док Абаџија није био у саставу. Кабић је након прве утакмице морао да напусти камп репрезентације због повреде, па није могао да помогне саиграчима у преостала два сусрета.

Након победе над Летонцима, Србија је изгубила од Израела резултатом 1:3. Јован Милошевић је одиграо друго полувреме, а Абаџија није био у саставу.

У одлучујућем сусрету у ремију са Пољском резултатом 2:2, Абаџија је играо до 88. минута, а Милошевић цео меч.

Србија У-21 – Владимир Милетић

Млада репрезентација Србије одиграла је меч без голова против САД у Марбељи у регуларних 90 минута, а потом су „орлићи“ славили после бољег извођења једанаестераца – 4:2.

Владимир Милетић је одиграо цео меч за селекцију Горана Стевановића.

Црна Гора – Лазар Царевић

Фудбалска репрезентација Црне Горе стартовала је квалификације за ЕП 2024. године победом над Бугарском и поразом од селекције Србије.

Црногорци су у првом мечу победили Бугарску у гостима резултатом 1:0, а потом су као домаћини изгубили од Србије – 0:2. Лазар Царевић је оба сусрета преседео на клупи за резерве.