Tokom protekle dve sedmice igrale su se utakmice svih reprezentativnih selekcija, a među akterima bila su petorica članova Vojvodine.

Reprezentativne obaveze imali su Lazar Carević, Uroš Kabić, Jovan Milošević i Lukijan Abadžija, a naknadno je poziv za U-21 reprezentaciju Srbije dobio i Vladimir Miletić.

Srbija U-19 – Uroš Kabić, Jovan Milošević i Lukijan Abadžija

Omladinska reprezentacija Srbije (U-19) nije uspela da se plasira na Evropsko prvenstvo, pošto su na završnom kvalifikacionom turniru u Poljskoj pobedili Letoniju, izgubili od Izraela i potom za kraj remizirali sa domaćinom Poljskom.

U prvom meču izabranici Jovana Damjanovića slavili su rezultatom 1:0. Uroš Kabić je igrao do 63. minuta, a Jovan Milošević je ušao u 80, dok Abadžija nije bio u sastavu. Kabić je nakon prve utakmice morao da napusti kamp reprezentacije zbog povrede, pa nije mogao da pomogne saigračima u preostala dva susreta.

Nakon pobede nad Letoncima, Srbija je izgubila od Izraela rezultatom 1:3. Jovan Milošević je odigrao drugo poluvreme, a Abadžija nije bio u sastavu.

U odlučujućem susretu u remiju sa Poljskom rezultatom 2:2, Abadžija je igrao do 88. minuta, a Milošević ceo meč.

Srbija U-21 – Vladimir Miletić

Mlada reprezentacija Srbije odigrala je meč bez golova protiv SAD u Marbelji u regularnih 90 minuta, a potom su „orlići“ slavili posle boljeg izvođenja jedanaesteraca – 4:2.

Vladimir Miletić je odigrao ceo meč za selekciju Gorana Stevanovića.

Crna Gora – Lazar Carević

Fudbalska reprezentacija Crne Gore startovala je kvalifikacije za EP 2024. godine pobedom nad Bugarskom i porazom od selekcije Srbije.

Crnogorci su u prvom meču pobedili Bugarsku u gostima rezultatom 1:0, a potom su kao domaćini izgubili od Srbije – 0:2. Lazar Carević je oba susreta presedeo na klupi za rezerve.