Током ове и прошле седмице играле су се утакмице свих репрезентативних селекција, а међу актерима су били шесторица чланова Војводине.

Репрезентативне обавезе имали су Марко Бјековић, Мирко Топић и Дејан Зукић (У-21), Владан Новевски (У-20) и Владимир Милетић и Урош Кабић (У-19).

У-21 – Марко Бјековић, Мирко Топић и Дејан Зукић

Млада репрезентација Србије освојила је један бод у мечевима са Украјином и Северном Македонијом на старту квалификација за Европско првенство. У поразу од Украјине на домаћем терену, Марко Бјековић је одиграо 73 минута, док Топић и Зукић нису улазили на терен. У ремију са Северном Македонијом резултатом 0:0, Мирко Топић је играо до 56. минута, док је Зукић ушао у 77. минуту, а Бјековић није улазио у игру.

У-20 – Владан Новевски

Омладинска репрезентација Србије победила је селекцију Италије резултатом 1:0 у пријатељском мечу у Кастел ди Сангру. Владан Новевски је у игру ушао у 66. минуту.

У-19 – Владимир Милетић и Урош Кабић

Млађа омладинска репрезентација Србије освојила је меморијални турнир „Стеван Вилотић – Ћеле“, пошто су уписали три победе против Азербејџана, Црне Горе и Мађарске.

У првом мечу против Азербејџана, у ком је Србија славила резултатом 2:1 головима Митуиљикића и Ајдара, Милетић је на терену провео последњих 15 минута, док Кабић није играо.

У другој утакмици и победи над Црном Гором резултатом 5:0, Милетић је био стрелац у 17. минуту, а одиграо је прво полувреме, док је на старту другог ушао и Урош Кабић. Поред Милетића, Митуиљикић је дао два, а Лазетић и Хрстић по један гол.

У одлучујућој утакмици и победи над Мађарском резултатом 1:0, голом Баждара, Милетић је у игру ушао у 86, а Кабић у 67. минуту.