Током протекле седмице играле су се утакмице свих репрезентативних селекција, а међу актерима била су десеторица чланова Војводине.

Репрезентативне обавезе током ове паузе имали су – Мамаду Траоре (Мали), Лазар Царевић (Црна Гора), Владимир Милетић (Србија У-21), Урош Кабић, Лукијан Абаџија и Бранислав Миланов (Србија У-19), те Јован Милошевић, Милан Мајсторовић, Милан Ковачев и Стефан Букинац (У-18).

Мали – Мамаду Траоре

Фудбалска репрезентација Малија одиграла је ипак само један меч у овој паузи, победила је Замбију резултатом 1:0, док је други са Либијом отказан. Мамаду Траоре није улазио у игру у победи своје селекције над Замбијом.

Црна Гора – Лазар Царевић

Селекција Црне Горе уписала је два пораза у Б дивизији Лиге нација, а Лазар Царевић није уписао минуте за свој тим. Црна Гора је најпре изгубила у гостима од Босне и Херцеговине резултатом 1:0, а потом и на свом терену од Финске – 0:2.

Србија У-21 – Владимир Милетић

Млада репрезентација Србије одиграла је само једно полувремену у контролној утакмици са Бугарском у Софији, јер су огромне падавине прекинуле меч при резултату 1:1. На полувремену, судија је у договору са селекторима одсвирао крај, а до тог тренутка, 45 минута, одиграо је Владимир Милетић.

Србија У-19 – Урош Кабић, Лукијан Абаџија и Бранислав Миланов

Ову паузу обележио је Урош Кабић који је са два поготка био први стрелац традиционалног турнира „Стеван Ћеле Вилотић“. На списку селектора Јована Дамјановића нашли су се и Бранислав Миланов и Лукијан Абаџија. Миланов није забележио минутажу, док је Абаџија ушао у игру на трећем мечу, против Француске, у 64. минуту.

Србија је у првом мечу победила Финску резултатом 3:1, а Кабић је постигао погодак за изједначење и играо је до 76. минута. У другом мечу, Србија је изгубила од Португала резултатом 2:0, Кабић је ушао на старту другог полувремена, да би у трећем постигао други погодак у преокрету над Француском – 3:1, те је из игре изашао у 80. минуту.

Кабићу је припала награда за најбољег стрелца, Србија је уписала две победе и пораз, а прво место припало је селекцији Португала.

Србија У-18 – Јован Милошевић, Милан Мајсторовић, Милан Ковачев и Стефан Букинац

Млађа омладинска селекција Србије одиграла је две провере са вршњацима из Италије. Домаћи су у првом мечу славили резултатом 1:0, а у другом су се омладинци Србије реванширали тријумфом од 2:1.

У првом мечу Милошевић је играо до 78. минута, Мајсторовић до 62, а Букинца је заменио Ковачев у 78.

У другој утакмици, Јован Милошевић је постигао погодак за победу у 48. минуту и изашао је у 62, баш као и Букинац, Мајсторовић је терен напустио у надокнади меча, а Ковачев је ушао у 80. минуту.