Tokom protekle sedmice igrale su se utakmice svih reprezentativnih selekcija, a među akterima bila su desetorica članova Vojvodine.

Reprezentativne obaveze tokom ove pauze imali su – Mamadu Traore (Mali), Lazar Carević (Crna Gora), Vladimir Miletić (Srbija U-21), Uroš Kabić, Lukijan Abadžija i Branislav Milanov (Srbija U-19), te Jovan Milošević, Milan Majstorović, Milan Kovačev i Stefan Bukinac (U-18).

Mali – Mamadu Traore

Fudbalska reprezentacija Malija odigrala je ipak samo jedan meč u ovoj pauzi, pobedila je Zambiju rezultatom 1:0, dok je drugi sa Libijom otkazan. Mamadu Traore nije ulazio u igru u pobedi svoje selekcije nad Zambijom.

Crna Gora – Lazar Carević

Selekcija Crne Gore upisala je dva poraza u B diviziji Lige nacija, a Lazar Carević nije upisao minute za svoj tim. Crna Gora je najpre izgubila u gostima od Bosne i Hercegovine rezultatom 1:0, a potom i na svom terenu od Finske – 0:2.

Srbija U-21 – Vladimir Miletić

Mlada reprezentacija Srbije odigrala je samo jedno poluvremenu u kontrolnoj utakmici sa Bugarskom u Sofiji, jer su ogromne padavine prekinule meč pri rezultatu 1:1. Na poluvremenu, sudija je u dogovoru sa selektorima odsvirao kraj, a do tog trenutka, 45 minuta, odigrao je Vladimir Miletić.

Srbija U-19 – Uroš Kabić, Lukijan Abadžija i Branislav Milanov

Ovu pauzu obeležio je Uroš Kabić koji je sa dva pogotka bio prvi strelac tradicionalnog turnira „Stevan Ćele Vilotić“. Na spisku selektora Jovana Damjanovića našli su se i Branislav Milanov i Lukijan Abadžija. Milanov nije zabeležio minutažu, dok je Abadžija ušao u igru na trećem meču, protiv Francuske, u 64. minutu.

Srbija je u prvom meču pobedila Finsku rezultatom 3:1, a Kabić je postigao pogodak za izjednačenje i igrao je do 76. minuta. U drugom meču, Srbija je izgubila od Portugala rezultatom 2:0, Kabić je ušao na startu drugog poluvremena, da bi u trećem postigao drugi pogodak u preokretu nad Francuskom – 3:1, te je iz igre izašao u 80. minutu.

Kabiću je pripala nagrada za najboljeg strelca, Srbija je upisala dve pobede i poraz, a prvo mesto pripalo je selekciji Portugala.

Srbija U-18 – Jovan Milošević, Milan Majstorović, Milan Kovačev i Stefan Bukinac

Mlađa omladinska selekcija Srbije odigrala je dve provere sa vršnjacima iz Italije. Domaći su u prvom meču slavili rezultatom 1:0, a u drugom su se omladinci Srbije revanširali trijumfom od 2:1.

U prvom meču Milošević je igrao do 78. minuta, Majstorović do 62, a Bukinca je zamenio Kovačev u 78.

U drugoj utakmici, Jovan Milošević je postigao pogodak za pobedu u 48. minutu i izašao je u 62, baš kao i Bukinac, Majstorović je teren napustio u nadoknadi meča, a Kovačev je ušao u 80. minutu.