Током протекле седмице играле су се утакмице свих репрезентативних селекција, а међу актерима била су и тројица чланова првог тима Војводине.

Селектор У-19 репрезентације Србије Александар Јовић позвао је Владимира Милетића и Уроша Кабића за пријатељски меч са ТСЦ-ом, док је Иван Вукчевић наступао за младу репрезентацију Црне Горе. Такође, треба нагласити да су позиве за кадетску (У-17) репрезентаицију добили чланови млађих селекција ФК Војводина Милан Мајсторовић, Стефан Букинац, Милан Ковачев и Јован Милошевић.

У-19 – Владимир Милетић, Урош Кабић

Омладинска репрезентација Србије током ове паузе одиграла је један пријатељски сусрет са ТСЦ-ом. ТСЦ је савладао „орлиће“ резултатом 6:0, три гола дао је Мирчевски, два Свирал и један Дукуре, док у селекцији Србије нису наступали Урош Кабић и Владимир Милетић.

Црна Гора (У-19) – Иван Вукчевић

Млада репрезентација Црне Горе ремизирала је са селекцијом Италије резултатом 1:1 у квалификацијама за Европско првенство.

Иван Вукчевић је био стартер у тиму Црне Горе, а из игре је изашао у 73. минуту.

Црна Гора после осам одиграних утакмица има осам освојених бодова и математички нема шансе да се пласира на ЕП.

У-17 – Милан Мајсторовић, Стефан Букинац, Милан Ковачев, Јован Милошевић

Репрезентативне обавезе имали су и чланови млађих селекција Војводине, који су представљали кадетску репрезентацију Србије (У-17).

Изабраници селектора Радована Кривокапића играли су у Словенији у другом, завршном кругу квалификација за ЕП. Србија је најпре победила Турску резултатом 3:2, двоструки стрелац био је Бубањ, док је трећи постигао Шљивић. Стефан Букинац и Милан Мајсторовић одиграли су по 90 минута, док су Ковачев и Милошевић изашли у 62, односно 72. минуту.

Три дана касније, „орлићи“ су ремизирали са домаћином Словенијом резултатом 2:2, и са ова четири бода су на корак од пласмана на ЕП. Кадети Србије имају још један меч у Словенији, пошто се 29. марта састају са Велсом.

У ремију са Словенцима Милан Мајсторовић је постигао погодак у 84. минуту, одиграо је цео меч, као и Јован Милошевић, Букинац је ушао у 84. минуту, Ковачев је одиграо прво полувреме.