Tokom protekle sedmice igrale su se utakmice svih reprezentativnih selekcija, a među akterima bila su i trojica članova prvog tima Vojvodine.

Selektor U-19 reprezentacije Srbije Aleksandar Jović pozvao je Vladimira Miletića i Uroša Kabića za prijateljski meč sa TSC-om, dok je Ivan Vukčević nastupao za mladu reprezentaciju Crne Gore. Takođe, treba naglasiti da su pozive za kadetsku (U-17) reprezentaiciju dobili članovi mlađih selekcija FK Vojvodina Milan Majstorović, Stefan Bukinac, Milan Kovačev i Jovan Milošević.

U-19 – Vladimir Miletić, Uroš Kabić

Omladinska reprezentacija Srbije tokom ove pauze odigrala je jedan prijateljski susret sa TSC-om. TSC je savladao „orliće“ rezultatom 6:0, tri gola dao je Mirčevski, dva Sviral i jedan Dukure, dok u selekciji Srbije nisu nastupali Uroš Kabić i Vladimir Miletić.

Crna Gora (U-19) – Ivan Vukčević

Mlada reprezentacija Crne Gore remizirala je sa selekcijom Italije rezultatom 1:1 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Ivan Vukčević je bio starter u timu Crne Gore, a iz igre je izašao u 73. minutu.

Crna Gora posle osam odigranih utakmica ima osam osvojenih bodova i matematički nema šanse da se plasira na EP.

U-17 – Milan Majstorović, Stefan Bukinac, Milan Kovačev, Jovan Milošević

Reprezentativne obaveze imali su i članovi mlađih selekcija Vojvodine, koji su predstavljali kadetsku reprezentaciju Srbije (U-17).

Izabranici selektora Radovana Krivokapića igrali su u Sloveniji u drugom, završnom krugu kvalifikacija za EP. Srbija je najpre pobedila Tursku rezultatom 3:2, dvostruki strelac bio je Bubanj, dok je treći postigao Šljivić. Stefan Bukinac i Milan Majstorović odigrali su po 90 minuta, dok su Kovačev i Milošević izašli u 62, odnosno 72. minutu.

Tri dana kasnije, „orlići“ su remizirali sa domaćinom Slovenijom rezultatom 2:2, i sa ova četiri boda su na korak od plasmana na EP. Kadeti Srbije imaju još jedan meč u Sloveniji, pošto se 29. marta sastaju sa Velsom.

U remiju sa Slovencima Milan Majstorović je postigao pogodak u 84. minutu, odigrao je ceo meč, kao i Jovan Milošević, Bukinac je ušao u 84. minutu, Kovačev je odigrao prvo poluvreme.