Током ове и прошле седмице играле су се утакмице свих репрезентативних селекција, а међу актерима била су и четворица чланова првог тима Војводине.

Репрезентативне обавезе имали су Марко Бјековић и Мирко Топић (У-21), потом Владимир Милетић (У-19) и Урош Кабић (У-18). Део У-18 селеције били су и омладинци Лука Дробњак, Лукијан Абаџија и Јован Милошевић.

У-21 – Марко Бјековић, Мирко Топић

Млада репрезентација Србије имала је половичан учинак у мечевима са Јерменијом и Француском у квалификацијама за Европско првенство.

Селекција Звонка Живковић најпре је победила Јерменију у Јеревану резултатом 4:1 головима Ераковића, Терзића, Тедића и Гаврића. Мирко Топић је одиграо цео меч, док је Марко Бјековић у игру ушао у 86. минуту.

Пет дана касније, Србија је угостила Француску у Београду, а наша млада репрезентација изгубила je резултатом 0:3. Мирко Топић и Марко Бјековић одиграли су по 90 минута.

Млада репрезентација Србије има четири бода из исто толико мечева и заузима пету позицију на табели.

У-19 – Владимир Милетић

Омладинска селекција Србије одиграла је две пријатељске утакмице са селекцијом Босне и Херцеговине.

У првом мечу у Старој Пазови, Србија је поражена од вршњака из Босне и Херцеговине резултатом 0:3.  Владимир Милетић је у игру ушао у 62. минуту.

У другој провери, у Бачкој Тополи, Србија је славила резултатом 4:0, а Владимир Милетић је постигао је водећи погодак у 49. минуту. Након њега погађали су још и Мотика, Петковић и Ковачевић.

У-18 – Урош Кабић

Млађа омладинска селекција Србије одиграла је  две пријатељске утакмице са вршњацима из Италије и уписала реми и пораз.

У првом мечу на „Карађорђу“ резултат је био 1:1, а Вошин играч Урош Кабић постигао је изједначујући погодак и одиграо је 79 минута. Од чланова Војводине, поред капитена Кабића, првих 45 минута одиграо је Лукијан Абаџија, док је Јован Милошевић ушао у финишу утакмице, а Лука Дробњак је остао на клупи.

У другом пријатељском мечу, такође на „Карађорђу“, Италијани су славили резултатом 2:1, а једини погодак за Србију постигао је Михаило Петковић.

Од Вошиних играча цео меч одиграо је Лука Дробњак, до 45. на терену је био Лукијан Абаџија, Урош Кабић је остао на клупи, а Јован Милошевић није био у саставу.