Tokom ove i prošle sedmice igrale su se utakmice svih reprezentativnih selekcija, a među akterima bila su i četvorica članova prvog tima Vojvodine.

Reprezentativne obaveze imali su Marko Bjeković i Mirko Topić (U-21), potom Vladimir Miletić (U-19) i Uroš Kabić (U-18). Deo U-18 selecije bili su i omladinci Luka Drobnjak, Lukijan Abadžija i Jovan Milošević.

U-21 – Marko Bjeković, Mirko Topić

Mlada reprezentacija Srbije imala je polovičan učinak u mečevima sa Jermenijom i Francuskom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Selekcija Zvonka Živković najpre je pobedila Jermeniju u Jerevanu rezultatom 4:1 golovima Erakovića, Terzića, Tedića i Gavrića. Mirko Topić je odigrao ceo meč, dok je Marko Bjeković u igru ušao u 86. minutu.

Pet dana kasnije, Srbija je ugostila Francusku u Beogradu, a naša mlada reprezentacija izgubila je rezultatom 0:3. Mirko Topić i Marko Bjeković odigrali su po 90 minuta.

Mlada reprezentacija Srbije ima četiri boda iz isto toliko mečeva i zauzima petu poziciju na tabeli.

U-19 – Vladimir Miletić

Omladinska selekcija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice sa selekcijom Bosne i Hercegovine.

U prvom meču u Staroj Pazovi, Srbija je poražena od vršnjaka iz Bosne i Hercegovine rezultatom 0:3.  Vladimir Miletić je u igru ušao u 62. minutu.

U drugoj proveri, u Bačkoj Topoli, Srbija je slavila rezultatom 4:0, a Vladimir Miletić je postigao je vodeći pogodak u 49. minutu. Nakon njega pogađali su još i Motika, Petković i Kovačević.

U-18 – Uroš Kabić

Mlađa omladinska selekcija Srbije odigrala je  dve prijateljske utakmice sa vršnjacima iz Italije i upisala remi i poraz.

U prvom meču na „Karađorđu“ rezultat je bio 1:1, a Vošin igrač Uroš Kabić postigao je izjednačujući pogodak i odigrao je 79 minuta. Od članova Vojvodine, pored kapitena Kabića, prvih 45 minuta odigrao je Lukijan Abadžija, dok je Jovan Milošević ušao u finišu utakmice, a Luka Drobnjak je ostao na klupi.

U drugom prijateljskom meču, takođe na „Karađorđu“, Italijani su slavili rezultatom 2:1, a jedini pogodak za Srbiju postigao je Mihailo Petković.

Od Vošinih igrača ceo meč odigrao je Luka Drobnjak, do 45. na terenu je bio Lukijan Abadžija, Uroš Kabić je ostao na klupi, a Jovan Milošević nije bio u sastavu.