Фудбалери Војводине у Турској се припремају за наставак сезоне, а тренинзи које им организује стручни штаб постају све интензивнији. Данас пре подне, црвено-бели су поново истрчали на терен фудбалског центра „Titanic Deluxe Golf“, а исто то очекује их и у поподневним сатима.

На данашњем тренингу, након загревања и вежби за подизање нивоа брзине и експлозивности, фудбалери су најпре радили контранападе и ситуације „три на два“, односно завршницу пред голом противника, а након тога, везисти и нападачи су увежбавали шут из велике удаљености, док су бекови и штопери увежбавали дуге лопте и центаршутеве, односно постављање и отклањање опасности приликом дугих лопти и напада противника.

Тренинг су пропустили једино Вук Богдановић, који се опоравља након операције стопала и који ће данас индивидуално радити у теретани, односно Урош Николић, који је за данашњи тренинг добио поштеду од стране стручног штаба.

Вошу сутра очекује нова пријатељска утакмица на припремама, а ривал ће јој бити екипа Сабаха из Азербејџана. Утакмица ће се играти у 15 часова по српском времену, уз директан пренос на „Youtube“ каналу ФК Војводина и Новосадској телевизији.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика приватности.
I Accept