Fudbaleri Vojvodine u Turskoj se pripremaju za nastavak sezone, a treninzi koje im organizuje stručni štab postaju sve intenzivniji. Danas pre podne, crveno-beli su ponovo istrčali na teren fudbalskog centra „Titanic Deluxe Golf“, a isto to očekuje ih i u popodnevnim satima.

Na današnjem treningu, nakon zagrevanja i vežbi za podizanje nivoa brzine i eksplozivnosti, fudbaleri su najpre radili kontranapade i situacije „tri na dva“, odnosno završnicu pred golom protivnika, a nakon toga, vezisti i napadači su uvežbavali šut iz velike udaljenosti, dok su bekovi i štoperi uvežbavali duge lopte i centaršuteve, odnosno postavljanje i otklanjanje opasnosti prilikom dugih lopti i napada protivnika.

Trening su propustili jedino Vuk Bogdanović, koji se oporavlja nakon operacije stopala i koji će danas individualno raditi u teretani, odnosno Uroš Nikolić, koji je za današnji trening dobio poštedu od strane stručnog štaba.

Vošu sutra očekuje nova prijateljska utakmica na pripremama, a rival će joj biti ekipa Sabaha iz Azerbejdžana. Utakmica će se igrati u 15 časova po srpskom vremenu, uz direktan prenos na „Youtube“ kanalu FK Vojvodina i Novosadskoj televiziji.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politika privatnosti.
I Accept