Verni i dugogodišnji navijač Vojvodine Dragan Glavić (1981. – 2022) preminuo je u nedelju u Novom Sadu, nakon teške i višegodišnje borbe sa rakom.

Kao pripadnik 549.mtbr, rod pešadija, bio je raspoređen u kopnenoj zoni bezbednosti, a iza sebe je ostavio suprugu Danijelu i troje dece.

Nažalost, od karcinoma je obolela i njegova supruga Danijela, koja sada, osim što nastavlja borbu sa ovom opakom bolešću, mora sama da vodi računa o svojoj deci, odgaja ih i školuje, za šta joj je trenutno preko potrebna i značajna finansijska pomoć.

Iz tog razloga, na predstojećoj utakmici protiv Mladosti (subota, 17:55 časova, stadion „Karađorđe“), na ulazima na zapadnu, istočnu i severnu tribinu, kao i u VIP ložu, biće postavljene kutije, u koje će svi posetioci moći da ostave dobrovoljan novčani prilog.

Fudbalski klub Vojvodina poziva sve svoje navijače i sve ljubitelje fudbala koji će doći na utakmicu protiv Mladosti da, u skladu sa svojim mogućnostima, učine humano delo i time pomognu Danijeli i njenoj porodici u ovom izuzetno teškom trenutku.