Тренер Војводине Ранко Поповић сматра да је реализација највећи проблем његове екипе, али да ће наставити да ради на томе.

Фудбалери „старе даме“ вечерас су изгубили од екипе Спартака резултатом 2:0, а тренер Воже поново жали за пропуштеним шансама.

– Што се тиче саме игре и стварања шанси, ја немам замерки мојој екипи, осим на реализацији, али неке друге ствари имају везе са тим. Ми треба да наставимо да радимо овако, па ће ваљда и те лопте почети да улазе у гол. Они су из два шута дали два гола, ја им честитам на ефикасности. Ово је за нас ружнија страна фудбала, када урадиш све што треба да урадиш, а не победиш. Наш ривал је урадио мање од нас, ако изузмемо борбеност, и ја им честитам – рекао је Поповић.

Он истиче да је ово треће гостовање на ком његов тим ствара више шанси од ривала.

– Борбеност и залагање су неки основ и то не сме да фали. Мало више морамо да радимо и нама би морало да се врати, јер је ово трећа утакмица у гостима на којој стварамо велики број шанси, много више од противника, али не погађамо мрежу, а гол је најскупљи у фудбалу. Ми ћемо наставити да радимо на томе – закључио је Ранко Поповић.

Војводина у наредном колу, у суботу од 19 часова дочекује екипу Јавора.