Trener Vojvodine Ranko Popović smatra da je realizacija najveći problem njegove ekipe, ali da će nastaviti da radi na tome.

Fudbaleri „stare dame“ večeras su izgubili od ekipe Spartaka rezultatom 2:0, a trener Vože ponovo žali za propuštenim šansama.

– Što se tiče same igre i stvaranja šansi, ja nemam zamerki mojoj ekipi, osim na realizaciji, ali neke druge stvari imaju veze sa tim. Mi treba da nastavimo da radimo ovako, pa će valjda i te lopte početi da ulaze u gol. Oni su iz dva šuta dali dva gola, ja im čestitam na efikasnosti. Ovo je za nas ružnija strana fudbala, kada uradiš sve što treba da uradiš, a ne pobediš. Naš rival je uradio manje od nas, ako izuzmemo borbenost, i ja im čestitam – rekao je Popović.

On ističe da je ovo treće gostovanje na kom njegov tim stvara više šansi od rivala.

– Borbenost i zalaganje su neki osnov i to ne sme da fali. Malo više moramo da radimo i nama bi moralo da se vrati, jer je ovo treća utakmica u gostima na kojoj stvaramo veliki broj šansi, mnogo više od protivnika, ali ne pogađamo mrežu, a gol je najskuplji u fudbalu. Mi ćemo nastaviti da radimo na tome – zaključio je Ranko Popović.

Vojvodina u narednom kolu, u subotu od 19 časova dočekuje ekipu Javora.