Синоћ је на стадиону Карађорђе одржан трећи традиционални Вошин породични дан. Породице окупљене под плавом звездом, као и они који воле и подржавају „стару даму“ допринели су фантастичној атмосфери и јединственом доживљају ове сада већ редовне манифестације.

Сви присутни на стадиону, међу којима су већину чинила деца, најпре су пажљиво пратили утакмицу изненађења – 3 на 100, између Вошиних првотимаца и 100 деце из Вошине Омладинске школе, при чему су аплаузом и подршком награђивали сваки сјајан напад клинаца на гол Царевића. Изненађена лица наших првотимаца када је 100 деце утрчало на терен, сјајне реакције и тимски рад деце, као и громогласна подршка са трибина учинили су овај догађај незаборавним искуством. Утакмица је завршена победом деце резултатом 3:1.


Још пре него што је ова заиста невероватна утакмица завршена, код ограде која раздваја трибину од атлетске стазе се створила гужва, јер су малишани били нестрпљиви да што пре уђу на терен и упознају се са својим јунацима и идолима из првог тима на челу са тренером Ранком Поповићем.
Деца, али и старији су уживали и у разним полигонима попут фудбала 1 на 1, штафета, текбола, гађању чуњева, набацивању обруча на штап и кроз забаву показали своје спортске вештине, а они најбољи су награђени мајицама и лоптама Војводине.

Они који су прескочили полигоне, придружили су се нашим партнерима из Чепом до осмеха у креативним радионицама рециклаже, прављењу играчака, и склапању импозантног мозаика Вошиног грба од сакупљених чепова.


Прелепо фудбалско, породично вече на стадиону „Карађорђе“ је још једном показало да унутар и око ФК Војводина влада одлична атмосфера, још једном потврдило синергију између клуба и његових навијача и суграђана. Нема сумње да ће се нови заједнички сусрет жељно ишчекивати, а да су сви они који су синоћ били на „Карађорђу“ напустили исти препуни позитивних утисака и успомена које ће носити у срцу до следећег виђења.

„Ми смо једно, то је наша снага“.