Sinoć je na stadionu Karađorđe održan treći tradicionalni Vošin porodični dan. Porodice okupljene pod plavom zvezdom, kao i oni koji vole i podržavaju „staru damu“ doprineli su fantastičnoj atmosferi i jedinstvenom doživljaju ove sada već redovne manifestacije.

Svi prisutni na stadionu, među kojima su većinu činila deca, najpre su pažljivo pratili utakmicu iznenađenja – 3 na 100, između Vošinih prvotimaca i 100 dece iz Vošine Omladinske škole, pri čemu su aplauzom i podrškom nagrađivali svaki sjajan napad klinaca na gol Carevića. Iznenađena lica naših prvotimaca kada je 100 dece utrčalo na teren, sjajne reakcije i timski rad dece, kao i gromoglasna podrška sa tribina učinili su ovaj događaj nezaboravnim iskustvom. Utakmica je završena pobedom dece rezultatom 3:1.


Još pre nego što je ova zaista neverovatna utakmica završena, kod ograde koja razdvaja tribinu od atletske staze se stvorila gužva, jer su mališani bili nestrpljivi da što pre uđu na teren i upoznaju se sa svojim junacima i idolima iz prvog tima na čelu sa trenerom Rankom Popovićem.
Deca, ali i stariji su uživali i u raznim poligonima poput fudbala 1 na 1, štafeta, tekbola, gađanju čunjeva, nabacivanju obruča na štap i kroz zabavu pokazali svoje sportske veštine, a oni najbolji su nagrađeni majicama i loptama Vojvodine.

Oni koji su preskočili poligone, pridružili su se našim partnerima iz Čepom do osmeha u kreativnim radionicama reciklaže, pravljenju igračaka, i sklapanju impozantnog mozaika Vošinog grba od sakupljenih čepova.


Prelepo fudbalsko, porodično veče na stadionu „Karađorđe“ je još jednom pokazalo da unutar i oko FK Vojvodina vlada odlična atmosfera, još jednom potvrdilo sinergiju između kluba i njegovih navijača i sugrađana. Nema sumnje da će se novi zajednički susret željno iščekivati, a da su svi oni koji su sinoć bili na „Karađorđu“ napustili isti prepuni pozitivnih utisaka i uspomena koje će nositi u srcu do sledećeg viđenja.

„Mi smo jedno, to je naša snaga“.