Poštovani predstavnici medija,

Pozivamo vas da pošaljete svoje zahteve za akreditovanje za meč 28. kola Super lige Srbije između Vojvodine i Inđije, koji će u nedelju, 21. marta, sa početkom u 15 časova, biti odigran na stadionu „Karađorđe“.

Zahtev za akreditovanje mora biti poslat na zvaničnom memorandumu medija, potpisanom i pečatiranom od strane urednika, i to na mejl adresu „pr@fcvojvodina.co.rs“.

Kao i do sada, u zahtevu za akreditovanje je potrebno navesti ime i prezime novinara/fotoreportera/snimatelja za kojeg se traži akreditacija, kao i koja vrsta akreditacije je potrebna (pres ili foto).

Usled ograničenog dozvoljenog broja prisutnih u novinarskoj loži stadiona „Karađorđe“, FK Vojvodina zadržava pravo da ograniči broj izdatih akreditacija po redakciji, kako bi što više medija bilo u prilici da izveštava sa ovog meča.

Rok za prijem zahteva je subota, 20. mart, do 15:30 časova. Zahtevi pristigli nakon isteka ovog roka, kao i zahtevi koji nisu poslati u skladu sa gore navedenom procedurom, neće biti uzeti u razmatranje.

Svi mediji koji budu akreditovani za ovaj meč, o tome će biti obavešteni putem mejla najkasnije u nedelju, 21. marta, do 12 časova.