Поштовани представници медија,

Позивамо вас да пошаљете своје захтеве за реванш меч другог кола квалификација за Лигу конференције, у којој ће се у четвртак, 3. августа са почетком у 20 часова на „Карађорђу“ састати екипе Војводине и АПОЕЛ-а.

Новинари, фоторепортери и сниматељи који желе да добију акредитацију за овај меч, то могу да учине тако што ће на мејл адресу „pr@fcvojvodina.co.rs“ послати следеће податке:

– име и презиме новинара, фоторепортера или сниматеља за кога се тражи акредитација, као и назив медија у којем су запослени;

– врста акредитације која је потребна (прес или фото).

Захтев за акредитовање мора бити послат на званичном меморандуму медија, печатиран и потписан од стране уредника.

Због ограниченог броја места у новинарској ложи стадиона „Kарађорђе“, молимо вас да број захтева које нам пошаљете буде у складу са стварним потребама ваше редакције.

Рок за слање захтева је понедељак, 31. јул до 15 часова. Сви захтеви пристигли након истека овог рока неће бити узети у разматрање, а акредитације ће се преузимати на сам дан утакмице, у просторијама ФK Војводина на западној трибини стадиона, поред улаза број два, од 19 до 19:45 часова.

Наглашавамо да у новинарску ложу стадиона „Kарађорђе“ неће бити омогућен улазак представницима медија који нису добили акредитацију за ову утакмицу.

Свим новинарима којима је одобрена акредитација за меч Војводина – АПОЕЛ, то ће бити потврђено путем мејла најкасније дан уочи утакмице.