Poštovani predstavnici medija,

Pozivamo vas da pošaljete svoje zahteve za revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencije, u kojoj će se u četvrtak, 3. avgusta sa početkom u 20 časova na „Karađorđu“ sastati ekipe Vojvodine i APOEL-a.

Novinari, fotoreporteri i snimatelji koji žele da dobiju akreditaciju za ovaj meč, to mogu da učine tako što će na mejl adresu „pr@fcvojvodina.co.rs“ poslati sledeće podatke:

– ime i prezime novinara, fotoreportera ili snimatelja za koga se traži akreditacija, kao i naziv medija u kojem su zaposleni;

– vrsta akreditacije koja je potrebna (pres ili foto).

Zahtev za akreditovanje mora biti poslat na zvaničnom memorandumu medija, pečatiran i potpisan od strane urednika.

Zbog ograničenog broja mesta u novinarskoj loži stadiona „Karađorđe“, molimo vas da broj zahteva koje nam pošaljete bude u skladu sa stvarnim potrebama vaše redakcije.

Rok za slanje zahteva je ponedeljak, 31. jul do 15 časova. Svi zahtevi pristigli nakon isteka ovog roka neće biti uzeti u razmatranje, a akreditacije će se preuzimati na sam dan utakmice, u prostorijama FK Vojvodina na zapadnoj tribini stadiona, pored ulaza broj dva, od 19 do 19:45 časova.

Naglašavamo da u novinarsku ložu stadiona „Karađorđe“ neće biti omogućen ulazak predstavnicima medija koji nisu dobili akreditaciju za ovu utakmicu.

Svim novinarima kojima je odobrena akreditacija za meč Vojvodina – APOEL, to će biti potvrđeno putem mejla najkasnije dan uoči utakmice.