Након што су у претходна два дана одиграли две утакмице, у којима су остварили победу (2:0) против Локомотиве 1929 из Софије и реми (1:1) против Ахмата из Грозног, фудбалери Војводине данас пре подне одрадили су нови тренинг на припремама у Белеку.

Подељени у две групе, играчи су радили у теретани хотела и на терену фудбалског центра „Titanic Deluxe Golf“, при чему су фудбалери који су јуче имали већу минутажу тренирали у теретани, а они који су имали мању минутажу или нису играли уопште су најпре одрадили фудбалски тренинг на терену, а потом и кондициони у теретани.

Они играчи који су и данас изашли на терен су током тренинга највећи акценат имали на игри на малом простору, што су увежбавали кроз игру „седам на седам“ на два гола на скраћеном терену, а одлуком шефа стручног штаба Милана Раставца, црвено-бели ће данашње поподне имати слободно. Јасно је да тренер „старе даме“ полако спушта интензитет рада, како би се екипа освежила и спремно дочекала најпре генералну пробу против Шахтјора из Карагандија у четвртак, а потом и дерби првог кола пролећног дела првенства против Црвене звезде.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика приватности.
I Accept