Nakon što su u prethodna dva dana odigrali dve utakmice, u kojima su ostvarili pobedu (2:0) protiv Lokomotive 1929 iz Sofije i remi (1:1) protiv Ahmata iz Groznog, fudbaleri Vojvodine danas pre podne odradili su novi trening na pripremama u Beleku.

Podeljeni u dve grupe, igrači su radili u teretani hotela i na terenu fudbalskog centra „Titanic Deluxe Golf“, pri čemu su fudbaleri koji su juče imali veću minutažu trenirali u teretani, a oni koji su imali manju minutažu ili nisu igrali uopšte su najpre odradili fudbalski trening na terenu, a potom i kondicioni u teretani.

Oni igrači koji su i danas izašli na teren su tokom treninga najveći akcenat imali na igri na malom prostoru, što su uvežbavali kroz igru „sedam na sedam“ na dva gola na skraćenom terenu, a odlukom šefa stručnog štaba Milana Rastavca, crveno-beli će današnje popodne imati slobodno. Jasno je da trener „stare dame“ polako spušta intenzitet rada, kako bi se ekipa osvežila i spremno dočekala najpre generalnu probu protiv Šahtjora iz Karagandija u četvrtak, a potom i derbi prvog kola prolećnog dela prvenstva protiv Crvene zvezde.