Председник ФК Војводина Драгољуб Збиљић захвалио се свима на честиткама поводом 109. рођендана „старе даме“.

Данашњи дан протекао је у свечаном тону, најпре постављањем венца на спомен-плочу на месту где је на данашњи дан пре тачно 109 година основан ФК Војводина, а потом и пригодним коктелом у ВИП салону стадиона „Карађорђе“.

У име клуба, председник ФК Војводина Драгољуб Збиљић упутио је знак захвалности свима који су својим честиткама улепшали данашњи дан.

– Данас смо обележили 109. рођендан наше Војводине. Велика ми је част да представљам клуб са традицијом какву носи Војводина и да у њено име имам могућност да се захвалим свима на честиткама. Данас смо се осећали као део једне велике спортске породице, јер су нам лепе жеље и честитке стизале са свих страна Србије, Европе, па и даље.

Захваљујемо се Фудбалском савезу Србије и Војводине, кабинету градоначелника Града Новог Сада, бројним клубовима, попут вечитих ривала Црвене звезде и Партизана, али и Чукаричком, Радничком из Ниша, Раднику из Сурдулице, ФK Вождовац, ФK Сутјеска из Никшића, ОФK Будућности, Спартаку из Суботице, затим иностраним клубовима – Сампдорији, Болоњи, Динаму из Москве, Миелецу из Пољске, Академији Разван Рат из Румуније. Посебна захвалност изражавам нашим бившим играчима и великанима фудбала, Милошу Kрасићу, Ланету Јовановићу, Јовану Танасијевићу, Мирославу Тањги, некадашњем тренеру Ненаду Лалатовићу и многим другима који су нам заиста учинили овај рођендан посебним – поручио је председник ФК Војводина Драгољуб Збиљић.