Фудбалери Војводине изгубили су од јерменског Арарата резултатом 2:1 у трећој контролној утакмици на припремама у Ларнаци.

Стрелац за Војводину био је Норман Кембел у 28. минуту.

Божидар Бандовић је на терен извео следећи састав:

Росић, Лазаревић, Јеличић, Црномарковић, Букинац, Зукић, Петровић, Радуловић, Николић, Кембел, Вукановић.

Услед снажне кише и временских неприлика у Ларнаци, пренос првог полувремена треће пријатељске утакмице Војводине технички је било немогуће реализовати.

У тих првих 45 минута, Војводина је имала неколико прилика, најбољу је пропустио Алекса Вукановић, непосредно пре него што је „стара дама“ повела.

У 28. минуту, Зукић је додао лопту у простор, а Кембел је прихватио и погодио за 1:0, што је био и резултат првог полувремена, које је обележио и сјајни голман Росић са четири интервенције.

Тренер Војводине Божидар Бандовић на полувремену је направио неколико промена, па су у наставку играли: Царевић, Сукачев, Тањга, Ђорђевић, Гиорбелидзе, Милосављевић, Јовановић, Бутраковић, Ковачев, Малбашић, Ивановић.

Тек што је почело друго полувреме, Арарат је изједначио. Царевић је први покушај Јермена зауставио, а други после одбитка са дистанце није успео за 1:1.

У знатно подмлађеном саставу, Војводина је у другом полувремену теже долазила до изгледних прилика, док је Арарат био опаснији и 15 минута пре краја дошао је до преокрета када је Дуарте савладао Царевића за 1:2.

У последњим тренуцима меча, Лазар Јовановић је лепо гађао из слободног ударца, лопта је прошла тик изнад пречке.

У последњој провери на Кипру, Војводина се у среду састаје са Чукаричким, након чега следи повратак у Нови Сад.

Издвојене тренутке са утакмице погледајте ОВДЕ.