У 26. колу Супер лиге Србије, фудбалери Војводине у недељу дочекују екипу Јавора на „Карађорђу“. После пораза у дербију од Партизана, црвено-бели су пали на четврто место на табели, па им је тријумф против екипе из Ивањице изузетно битан у настојању да се што пре врате на трећу позицију.

То потврђују и речи помоћног тренера Војводине Драгана Шарца, иако је свестан да његову екипу очекује још једна тешка утакмица.

– Прошле године смо на „Карађорђу“ одиграли јако тешку утакмицу против Јавора, када су нас са нешто другачијим системом помало и изненадили. Међутим, немамо другог избора сем да покушамо да освојимо три бода и вратимо се што пре на треће место. Повређени су Топић и Вукадиновић, који сигурно неће играти, али добро је то што се у екипу враћа Човић – изјавио је Шарац.

На конференцији за новинаре пред овај меч, јавности се обратио и спортски директор ФК Војводина Милан Косановић, који је, између осталог, нагласио да ће о плановима за наредну сезону клуб прво разговарати са садашњим шефом стручног штаба Ненадом Лалатовићем.

– Први тренер са којим ће се причати о новој сезони и коме ће бити понуђен уговор је Ненад Лалатовић, односно његов стручни штаб. Нико из клуба о томе није причао ни са једним другим тренером у Србији. У зависности од захтева клуба, он ће се изјаснити да ли жели то да прихвати или можда има неку бољу понуду. У сваком случају, ако идемо ка подмлађивању тима, онда се не тражи резултат – изјавио је Косановић.

Спортски директор ФК Војводина је такође говорио и о многим другим темама у вези са спортским сектором клуба, а комплетан ток конференције можете погледати у прилогу испод текста. Утакмица између Војводине и Јавора игра се у недељу од 15 сати на „Карађорђу“, уз директан пренос на Новосадској ТВ и мултипренос на првом каналу телевизије Арена спорт.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика приватности.
I Accept