Тренер Војводине Драган Радојичић жели да његова екипа настави низ победа на тешком гостовању екипи Вождовца.

Војводина је везала три победе у свим такмичењима, Радојичић сматра да је екипа подигла самопоуздање и да ће његови играчи ићи на тријумф и против Вождовца.

– Имамо максимално поштовање према свом ривалу и према свему што показују на свом терену са вештачком травом, као домаћини и заиста им скидамо капу за све. И колега Линта је најавио једну отворену игру, што и нама одговара. Ја могу да обећам да ћемо ући у беспоштедну борбу и да ћемо на све начине покушати да испарирамо неугодном домаћину. Сви знамо колико је Вождовац тежак ривал на свом терену, зато смо и припремили неке тактичке промене и верујем да сам изабрао права решења за овај меч. Последња победа додатно нам је подигла самопоуздање и зато очекујем још бољу игру своје екипе. Нема калкулисања, и нама и њима су потребни бодови, тако да зато очекујем офанзивну игру са обе стране и надам се само да ћемо ми бити ти који ће дати гол више, па нека буде и 2:3. Наш циљ је остао исти, желимо пласман у Европу и зато нема опуштања ни на једној утакмици – рекао је Радојичић.

Он сматра да је најважније да тим расте и иде из меча у меч, и да до краја борбе за пласман у Европу, Војводина искључиво зависи од својих резултата.

– Екипа расте из меча у меч, а то показује и што смо после два пораза, везали три победе. Ја се не бавим много том врстом статистике, али неко ми је рекао да је Воша последњи пут везала три победе још у јулу прошле године. Мени је важно да имамо конкурентну екипу, зато смо неке момке који нису много играли приближили стартној постави, конкуренција је жестока, неко ће помоћи више, неко мање, али је важно да сви заједно гледамо ка истом циљу и дајемо све од себе. Најважније је да пред сваку утакмицу знамо који је најјачи састав у том тренутку. Три везане победе нам пријају и сада не желимо да станемо, идемо по нову. Не желимо да гледамо друге ривале и да нам неко доноси пласман у Европу, сада не желим да гледам резултате ТСЦ-а, већ да победимо што више мечева. Желим да зависимо само од нас самих и желим да тако остане до самог краја – каже Радојичић.

Тренер Воше одговорио је и на питање о жребу за полуфинале Купа Србије и „већ виђеном финалу између Црвене звезде и Партизана“.

– Они могу да најављују такво финале, али ми смо једна препрека ка томе. И ми и Нови Пазар смо препреке и нећемо се предати. Та утакмица је још далеко, али ако у овом тренутку желите да знате шта мислим, онда је то да ми имамо шансе против Партизана и да ћемо покушати да играмо своју игру и да ћемо се борити максимално. Знамо да Партизан одавно није изгубио на свом терену, али то нас не занима. Верујем да ћемо сви бити орни тог 11. маја и да ћемо до тада бити још бољи. Док сам ја ту, нећемо се предавати ни против једног ривала, па ће тако бити и против Партизана – закључио је Радојичић.

Утакмица Вождовац – Војводина на програму је у четвртак у 19.05 уз директан пренос на каналу Арена премиум 1.