Trener Vojvodine Dragan Radojičić želi da njegova ekipa nastavi niz pobeda na teškom gostovanju ekipi Voždovca.

Vojvodina je vezala tri pobede u svim takmičenjima, Radojičić smatra da je ekipa podigla samopouzdanje i da će njegovi igrači ići na trijumf i protiv Voždovca.

– Imamo maksimalno poštovanje prema svom rivalu i prema svemu što pokazuju na svom terenu sa veštačkom travom, kao domaćini i zaista im skidamo kapu za sve. I kolega Linta je najavio jednu otvorenu igru, što i nama odgovara. Ja mogu da obećam da ćemo ući u bespoštednu borbu i da ćemo na sve načine pokušati da ispariramo neugodnom domaćinu. Svi znamo koliko je Voždovac težak rival na svom terenu, zato smo i pripremili neke taktičke promene i verujem da sam izabrao prava rešenja za ovaj meč. Poslednja pobeda dodatno nam je podigla samopouzdanje i zato očekujem još bolju igru svoje ekipe. Nema kalkulisanja, i nama i njima su potrebni bodovi, tako da zato očekujem ofanzivnu igru sa obe strane i nadam se samo da ćemo mi biti ti koji će dati gol više, pa neka bude i 2:3. Naš cilj je ostao isti, želimo plasman u Evropu i zato nema opuštanja ni na jednoj utakmici – rekao je Radojičić.

On smatra da je najvažnije da tim raste i ide iz meča u meč, i da do kraja borbe za plasman u Evropu, Vojvodina isključivo zavisi od svojih rezultata.

– Ekipa raste iz meča u meč, a to pokazuje i što smo posle dva poraza, vezali tri pobede. Ja se ne bavim mnogo tom vrstom statistike, ali neko mi je rekao da je Voša poslednji put vezala tri pobede još u julu prošle godine. Meni je važno da imamo konkurentnu ekipu, zato smo neke momke koji nisu mnogo igrali približili startnoj postavi, konkurencija je žestoka, neko će pomoći više, neko manje, ali je važno da svi zajedno gledamo ka istom cilju i dajemo sve od sebe. Najvažnije je da pred svaku utakmicu znamo koji je najjači sastav u tom trenutku. Tri vezane pobede nam prijaju i sada ne želimo da stanemo, idemo po novu. Ne želimo da gledamo druge rivale i da nam neko donosi plasman u Evropu, sada ne želim da gledam rezultate TSC-a, već da pobedimo što više mečeva. Želim da zavisimo samo od nas samih i želim da tako ostane do samog kraja – kaže Radojičić.

Trener Voše odgovorio je i na pitanje o žrebu za polufinale Kupa Srbije i „već viđenom finalu između Crvene zvezde i Partizana“.

– Oni mogu da najavljuju takvo finale, ali mi smo jedna prepreka ka tome. I mi i Novi Pazar smo prepreke i nećemo se predati. Ta utakmica je još daleko, ali ako u ovom trenutku želite da znate šta mislim, onda je to da mi imamo šanse protiv Partizana i da ćemo pokušati da igramo svoju igru i da ćemo se boriti maksimalno. Znamo da Partizan odavno nije izgubio na svom terenu, ali to nas ne zanima. Verujem da ćemo svi biti orni tog 11. maja i da ćemo do tada biti još bolji. Dok sam ja tu, nećemo se predavati ni protiv jednog rivala, pa će tako biti i protiv Partizana – zaključio je Radojičić.

Utakmica Voždovac – Vojvodina na programu je u četvrtak u 19.05 uz direktan prenos na kanalu Arena premium 1.