Тренер Војводине Драган Радојичић изнео је прве импресије након жреба за полуфинале Купа Србије, у ком ће се „стара дама“ састати са екипом Партизана.

Данашњим жребом у просторијама ФС Србије данас је одлучено да ће се фудбалери „старе даме“ у борби за финале Купа Србије састати са екипом Партизана, а Радојичић најављује храбру игру своје екипе.

– Жреб није нимало лак. Релативно лакша можда би само била утакмица против Новог Пазара, али у овој фази нема лаких ривала. Остале су четири екипе, свака је ту дошла заслужено и са највећим амбицијама. Нама ће бити додатно теже јер се игра у Београду. Али, од мене можете да чујете само то да нема предаје, зато што је у питању једна утакмица у којој је све могуће. Потпуно сам миран и хладан по том питању, јер знамо како ћемо се припремити за ту утакмицу и да у тих 90 минута може свашта да се деси. Желим да одиграмо најбоље што умемо на стадиону Партизана и то ће бити наш план, жеља и циљ. Војводина ће покушати све што је у њеној моћи да обрадује своје навијаче, да победи Партизан и пласира се у финале Купа Србије. Очекујем да моји играчи пруже максимум, да буду надахнути и мотивисани и да покушају да уђу у историју – рекао је Радојичић.

Утакмица Партизан – Војводина на програму је 11. маја.