Trener Vojvodine Dragan Radojičić izneo je prve impresije nakon žreba za polufinale Kupa Srbije, u kom će se „stara dama“ sastati sa ekipom Partizana.

Današnjim žrebom u prostorijama FS Srbije danas je odlučeno da će se fudbaleri „stare dame“ u borbi za finale Kupa Srbije sastati sa ekipom Partizana, a Radojičić najavljuje hrabru igru svoje ekipe.

– Žreb nije nimalo lak. Relativno lakša možda bi samo bila utakmica protiv Novog Pazara, ali u ovoj fazi nema lakih rivala. Ostale su četiri ekipe, svaka je tu došla zasluženo i sa najvećim ambicijama. Nama će biti dodatno teže jer se igra u Beogradu. Ali, od mene možete da čujete samo to da nema predaje, zato što je u pitanju jedna utakmica u kojoj je sve moguće. Potpuno sam miran i hladan po tom pitanju, jer znamo kako ćemo se pripremiti za tu utakmicu i da u tih 90 minuta može svašta da se desi. Želim da odigramo najbolje što umemo na stadionu Partizana i to će biti naš plan, želja i cilj. Vojvodina će pokušati sve što je u njenoj moći da obraduje svoje navijače, da pobedi Partizan i plasira se u finale Kupa Srbije. Očekujem da moji igrači pruže maksimum, da budu nadahnuti i motivisani i da pokušaju da uđu u istoriju – rekao je Radojičić.

Utakmica Partizan – Vojvodina na programu je 11. maja.