window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-130262021-1');
Званична страница ФК Војводина

Раставац: Боља игра, али и лакши ривал

Тренер Војводине Милан Раставац задовољан је игром и резултатом у другој контролној утакмици на припремама у Словенији.

„Стара дама“ данас је победила Марицу Пловдив резултатом 3:0, а Раставац је поново похвалио своју екипу након меча.

– Ако упоредим ову утакмицу са претходном, могу да кажем да смо били за нијансу организованији и синхронизованији, али опет делује да је и противник био лакши него претходни. Поклопиле су се ствари да успемо да остваримо апсолутну доминацију и да провежбамо оно што смо хтели и дамо три гола – рекао је  Раставац.

Шеф стручног штаба Војводине и данас је извео две поставе по 45 минута.

– Још увек смо у фази да подједнако делимо минутажу, полако ћемо мењати тај статус у наредном периоду. Важно ми је да су се сви трудили и покушавали да најбоље могуће одговоре задацима и да се види напредак у игри – објаснио је Раставац.

Он је открио и шта очекује од новајлије Ива Бараја.

– Бараје ће се од сутра укључити у пун тренажни процеса, а он треба да нам донесе већу пробојност, има веома изражене иднвдивидуалне способности и хоћемо да играмо на ту карту, да нам он доноси вишак на боковима – истакао је Раставац

Он је за крај открио да још увек нема инфорамције о озбиљности повреде Мајсторовића.

– Немам информацију о озбиљности Мајсторовићеве повреде , али се од сутра враћа Лазаревић, а такође очекујемо да се ускоро тренинзима придружи и Новевски – закључио је Раставац.

Војводина ће се у трећем контролном мечу састати са словеначким Копером, у недељу у 18.00.

2022-06-22T19:50:49+02:0022. јун 2022.|
Go to Top