Zvanična stranica FK Vojvodina
Home/Vesti, Izdvojeno/Rastavac: Bolja igra, ali i lakši rival

Rastavac: Bolja igra, ali i lakši rival

Trener Vojvodine Milan Rastavac zadovoljan je igrom i rezultatom u drugoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Sloveniji.

„Stara dama“ danas je pobedila Maricu Plovdiv rezultatom 3:0, a Rastavac je ponovo pohvalio svoju ekipu nakon meča.

– Ako uporedim ovu utakmicu sa prethodnom, mogu da kažem da smo bili za nijansu organizovaniji i sinhronizovaniji, ali opet deluje da je i protivnik bio lakši nego prethodni. Poklopile su se stvari da uspemo da ostvarimo apsolutnu dominaciju i da provežbamo ono što smo hteli i damo tri gola – rekao je  Rastavac.

Šef stručnog štaba Vojvodine i danas je izveo dve postave po 45 minuta.

– Još uvek smo u fazi da podjednako delimo minutažu, polako ćemo menjati taj status u narednom periodu. Važno mi je da su se svi trudili i pokušavali da najbolje moguće odgovore zadacima i da se vidi napredak u igri – objasnio je Rastavac.

On je otkrio i šta očekuje od novajlije Iva Baraja.

– Baraje će se od sutra uključiti u pun trenažni procesa, a on treba da nam donese veću probojnost, ima veoma izražene idnvdividualne sposobnosti i hoćemo da igramo na tu kartu, da nam on donosi višak na bokovima – istakao je Rastavac

On je za kraj otkrio da još uvek nema inforamcije o ozbiljnosti povrede Majstorovića.

– Nemam informaciju o ozbiljnosti Majstorovićeve povrede , ali se od sutra vraća Lazarević, a takođe očekujemo da se uskoro treninzima pridruži i Novevski – zaključio je Rastavac.

Vojvodina će se u trećem kontrolnom meču sastati sa slovenačkim Koperom, u nedelju u 18.00.

2022-06-22T19:50:49+02:0022. juna 2022.|
Go to Top