Тренер Војводине Милан Раставац задовољан је приказаним у другом контролном сусрету са азербејџанским Сабахом.

Фудбалери „старе даме“ изгубили су данас резултатом 2:4, али Раставац је истакао да је физичка спрема одредила ток утакмице, јер је Вошином ривалу ово била генерална проба пред наставак свог првенства.

– Утакмица је текла како су наше физичке могућности дозвољавале. Били смо веома добри док смо били свежи, а онда када смо ми почели да падамо, они су успевали да одрже неки свој ритам. Има доста ствари које су биле добре и исто тако оних које треба да поправимо. Мени је битно да смо направили неки напредак у односу на претходну утакмицу и да су неке ствари боље изгледале, сада треба да наставимо да радимо – рекао је Раставац.

Тренер Воше је истакао да је потребно да екипа додатно поради на игри у фази дефанзиве.

– Има добрих ствари у фази дефанзиве, али и оних које не радимо добро. На тренинзима покушавамо да исправимо те ствари, али је очигледно да ћемо морати још више да се потрудимо. Топић је сада добио нову улогу у одбрани, желимо да видимо како то изгледа и да ли ту можемо да рачунамо на њега и у такмичарским утакмицама – истакао је Раставац.

Он је за крај додао да су се појединци до сада истакли, али да је првенство много важније од припрема.

– Група играча која је данас играла 30 минута, сутра ће одиграти 60, док ће данашњи стартери одиграти по пола сата. Има појединаца који су боље искористили први део припрема, међутим, не треба заборавити да су ово припреме и да је битно оно што долази, а то је првенство – закључио је Раставац.