Trener Vojvodine Milan Rastavac želi pobedu za kraj polusezone i tim povodom pozvao je navijače da u što većem broju podrže njegovu ekipu u predstojećem meču protiv Radničkog 1923.

Fudbaleri „stare dame“ dočekuju Kragujevčane u 19. kolu Mocart Bet Super lige Srbije, a tim povodom, u osnovnoj školi „Prva vojvođanska brigada“ u Novom Sadu, Voša je danas održala konferenciju za novinare. Predstavnicima medija, ali i učenicima obratili su se šef stručnog štaba „stare dame“ Milan Rastavac i Vladan Novevski.

– Ovo je poslednja utakmica na našem stadionu, a ujedno i poslednja u ovoj poluzoni, tako da bih ja najpre pozvao sve ljubitelje fudbala u Novom Sadu da dođu na stadion, da podrže ekipu i da iskoristimo ovu priliku da popunimo tribine i da prenesemo pozitivnu energiju igračima. Ja sam izuzetno iznenađen i zahvalan količinom podrške koju je ekipa imala u ovoj polusezoni. Mi ćemo se truditi da se odužimo dobrom igrom. U goste nam dolazi ekipa Radničkog 1923, koja se nalazi u dobroj formi, u seriji dobrih rezultata. Nekako nam se namešta da igramo protiv rivala kada su u dobroj formi, što je dodatni motiv za nas. Imamo dobrog suparnika ispred sebe. Oni su u Nišu dali tri gola, nisu lak protivnik i moramo ih nadigrati da bismo ih pobedili. Verujemo da je to ostvarivo tako što ćemo slediti našu ideju da je prva sledeća lopta najbitnija. Verujemo u nas i verujemo da možemo da dođemo do trijumfa i da sa tri boda završimo ovu polusezonu. Što se tiče igračkog kadra, nemamo nekih određenih problema, osim što moramo da vidimo ko se kako oseća i koliko je umoran i da na teren izađu najspremniji igrači – rekao je Rastavac.

Novevski je uveren da će uz podršku navijača Voša pobedom staviti spustiti zavesu na uspešnu polusezonu.

– I ja želim da iskoristim priliku da pozovem navijače da dođu u što većem broju na zatvaranje polusezone. Nadamo se pozitivnim ishodu. Ekipa Radničkog se nalazi u dobrom momentu, ali to ne sme da predstavlja problem za nas, jer Vojvodina zna svoje ambicije i znamo da pripadamo vrhu, i zato bez kalkulacija idemo na tri boda – istakao je Novevski.

Ulaznice za ovu utakmicu će se prodavati po cenama od 400 (zapad), 200 (istok) i 100 dinara (sever). Ulaznice za zapad će se prodavati na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), ulaznice za istok će se prodavati na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana „Ognjište“), dok će se ulaznice za sever prodavati u šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini „Karađorđa“. Blagajne će biti otvorene na dan meča, dva sata pre početka utakmice.

Ulaz na istočnu tribinu biće besplatan za sve koji dođu u obeležju FK Vojvodina (dres, majica, šal itd).

Utakmica je na programu u subotu u 19 časova uz direktan  prenos na kanalu Arena sport 4.