Fudbaleri Vojvodine u petak gostuju u Lučanima ekipi Mladosti, a trener Vojvodine Milan Rastavac želi da njegova ekipa nastavi pozitivan niz.

Nakon remija sa Crvenom zvezdom u Beogradu i ubedljive pobede nad Kolubarom na „Karađorđu“, Voša gostuje ekipi Mladosti u 22. kolu Mocart Bet Super lige Srbije.

– Svima je jasno da idemo u goste jednoj ekipi koja zna da se takmiči. Očekuje nas utakmica sa dosta duela, fizičkog napora i specifičnosti unutar njihove igre i to su sve izazovi na koje treba odgovoriti. Ono što mene raduje jeste da verujemo da smo mi spremni da odgovorimo na sve te izazove i da osvojimo tri boda. Što se tiče ekipe, možemo da računamo na sve igrače, izuzev Uroša Nikolića, koji će se uskoro vratiti u ekipu – rekao je Milan Rastavac.

U prvom meču ove sezone Voša i Mladost su remizirali rezultatom 1:1, a jedini pogodak postigao je Nemanja Nikolić iz penala. Rastavac je i taj meč iskoristio da pripremi svoju ekipu na što bolji način.

– Naša obaveza je bila da se pripremimo u odnosu na tu utakmicu kako bismo pronašli prilike da ugrozimo njihov gol. Mladost igra specifičan fudbal, ali postoje određeni mehanizmi protiv te njihove ideje i igre jedan na jedan i verujem da ćemo uspeti da ih ugrozimo – ističe Rastavac.

Tim iz Lučana ima dva poraza na startu drugog dela sezone, dok je Vojvodina osvojila četiri od mogućih šest bodova.

– Sve ekipe imaju svoje uspone i padove, a Mladost je u ovom momentu dočekala da bude u padu. Svi imaju izazzov da tokom cele sezone drže visok nivo, a to nije nimalo lako. Na našu sreću mi dolazimo u goste kada je Mladost ranjiva. S druge strane, nama mnogo znači ovaj dobar start, jer ti prvi koraci su potvrda našeg rada, a usput i podižemo samopouzdanje što je od izuzetnog značaja. Skupljamo dobru energiju oko sebe i tako podižemo samopouzdanje, pokazujemo da posedujemo kvalitet i da smo sposobni da ga prezentujemo i tako prikupljamo i podršku svih ostalih, jer samo tako, svi zajedno, možemo da idemo ka napred – zaključio je Milan Rastavac.

Utakmica Mladost – Vojvodina na programu je u petak u 16 časova, uz direktan prenos na kanalu Arena premium 2.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politika privatnosti.
I Accept