Тренер Војводине Милан Раставац задовољан је издањем своје екипе у ремију са Химкијем.

Фудбалери „старе даме“ данас су уписали први реми на припремама у Белеку, пошто су одиграли без голова са руским тимом.

– Права је штета што није било голова, јер смо створили велики број прилика. Дефанзива је данас такође деловала много боље, као и игра са лоптом, посебно у последњем делу утакмице. Имали смо квалитетних брзих напада, што нас заиста охрабрује. Ипак, најважније је да су сви добро истрчали утакмицу и да се нико није повредио и да смо овај мини сегмент од две утакмице завршили успешно – рекао је Раставац.

Он се осврнуо и на чињеницу да ће се Мирко Топић и Вељко Симић после овог меча придружити репрезентацији Србије.

– Неке ствари ће се сигурно променити, али и ми смо сада као група спремнији да трпимо нека дужа и већа оптерећења, тако да ћемо то изгурати – истакао је Раставац.

Тренер Воше сматра да је његов тим данас био разигранији и опаснији у другом полувремену.

– У првом полувремену нам је много чешће пуцала игра него у другом делу и то је мој генерални утисак. Такође, много су били бољи услови за трку у последњих пола сата, деловало је да су нам пријали услови за игру. Жеља и воља, тактичке замисли које смо задали, сви су покушавали да испуне, тако да смо са те стране задовољни – нагласио је Раставац.

За крај је прокоментарисао и још један промашени пенал Немање Николића.

– Мислим да ћемо дефинитивно променити извођача пенала, али ће Немања Николић и даље имати нашу максималну подршку, јер су и промашени пенали саставни део фудбалског живота и ми са тим настављамо да живимо – закључио је Милан Раставац.