Trener Vojvodine Milan Rastavac optimista je pred duel devetog kola Mocart Bet Super lige Srbije protiv ekipe Radničkog iz Niša.

„Stara dama“ će u utorak od 18:30 ugostiti ekipu Radničkog iz Niša, a Rastavac veruje da će njegova ekipa pokazati kvalitet da ostvari cilj i osvoji tri boda.

– Ispred sebe imamo jedan adekvatan i pravi izazov u koji ulazimo fokusirani da ostvarimo svoj cilj, a to je pobeda. Radnički je kvalitetan protivnik koji je pokazao u dosadašnjem delu sezone da je sposoban da svakom može da postigne gol. S druge strane, Radnički ima oscilacije i padove u igri, kada su praktično i svi rivali uspevali da ga ugroze. Naša ideja je da svoj kvalitet u napadu i odbrani podjednako pokažemo, da možemo i da ih ugrozimo i da se odbranimo. U meč ulazimo sa jasnom idejom, da nam neće biti lako, ali i da isto tako verujemo u svoje sposobnosti – rekao je Rastavac.

On je potvrdio da će u odnosu na gostovanje u Surdulici, u konkurenciji za sastav biti Nemanja Nikolić i Veljko Simić.

– Filip Malbašić je i dalje van ekipe i na njega ne možemo da računamo, dok će se Nemanja Nikolić vratiti u tim, kao i Veljko Simić posle isteka suspenzije – potvrdio je Rastavac.

Trener Voše je naglasio da atmosferu nije poremetio treći vezani remi, u prošlom kolu sa Radnikom.

– Nisam opterećen time da mi neku određenu utakmicu moramo da pobedimo po svaku cenu, više sam fokusiran na to da mi treba da osvajamo bodove u kontinuitetu. Svestan sam da će biti utakmica na kojima ćemo na papiru mi biti favoriti, a nećemo uspeti da pobedimo i da će biti onih u kojima nećemo biti favoriti, ali da ćemo osvojiti bodove. Mislim da idemo u dobrom smeru, da držimo svoj put, na kom mora da bude oscilacija i pozitivnih i negativnih, a mi želimo da bude više onih pozitivnih – zaključio je Milan Rastavac.

Ulaznice za ovu utakmicu će se prodavati po cenama od 400 (zapad), 200 (istok) i 100 dinara (sever). Ulaznice za zapad će se prodavati na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), ulaznice za istok će se prodavati na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana „Ognjište“), dok će se ulaznice za sever prodavati u šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini „Karađorđa“. Blagajne će biti otvorene na dan meča, dva sata pre početka utakmice.

Ulaz na istočnu tribinu biće slobodan za sve koji na utakmicu dođu u obeležju FK Vojvodina (dres, majica, šal itd).

Meč Vojvodina – Radnički na programu je u utorak u 18.30, uz direktan prenos na Areni premium 3.