Кадети Војводине играли су нерешено 0:0 против екипе Графичара, у 13. колу Кадетске лиге Србије.

Пред око 100 гледалаца у ФЦ „Вујадин Бошков“, екипе су наступиле у саставима:

Војводина: Матић, Велицки (од 79. Ахметовић), Вукобратовић, Еремић, Пилић, Л. Павловић, С. Поповић, Нинковић (од 52. Пејовић), Бошкан (од 67. Јурешић), Јовановић (од 63. Црновчић), Бутраковић (од 63. Перановић).

Графичар: Беговић, А. Павловић (од 69. П. Поповић), Краљевић, Аранђеловић, Мараш, Костић, Кахровић, Гудељ, Ајдуковић, Гачић, Такер.

Прву прилику на утакмици је имао Графичар у шестом минуту, када је Гачић шутирао са седам-осам метара, Матић је одбранио, а потом је Гачић упутио још један ударац, али је лопта отишла ван оквира гола. На другој страни, у 27. минуту, из слободног ударца са око 22-23 метра искоса је покушао Бутраковић, али је лопта отишла неколико центиметара преко пречке.

У 33. минуту, гости су поново били близу вођства, пошто је Такер упутио ударац главом са свега два-три метра, Матић је одбранио, а потом је до лопте дошао Гачић и такође упутио ударац, али је још једном сјајно реаговао голман Војводине. Графичар је до гола могао и у 54. минуту, када је, након соло продора, ударац са петнаестак метара искоса упутио Гудељ, али је још једном одбранио Матић.

На другој страни, Воша је припретила у 71. минуту, када је са око 22-23 метра шутирао Срђан Поповић, али је Беговић одбранио. Само шест минута касније, одличну прилику за вођство је имао Графичар и то након што је Ајдуковић искористио добар центаршут са десне стране и упутио ударац главом, али је лопта погодила стативу.

У 84. минуту, добар ударц са двадесетак метара искоса је упутио Ахметовић, лопта је ишла у рашље, али је сјајно одбранио Беговић. Воша је имала лепу прилику и у 92. минуту, када је искоса са петнаестак метара шутирао Срђан Поповић, али је лопта отишла преко пречке, па је меч завршен ремијем.