Kadeti Vojvodine igrali su nerešeno 0:0 protiv ekipe Grafičara, u 13. kolu Kadetske lige Srbije.

Pred oko 100 gledalaca u FC „Vujadin Boškov“, ekipe su nastupile u sastavima:

Vojvodina: Matić, Velicki (od 79. Ahmetović), Vukobratović, Eremić, Pilić, L. Pavlović, S. Popović, Ninković (od 52. Pejović), Boškan (od 67. Jurešić), Jovanović (od 63. Crnovčić), Butraković (od 63. Peranović).

Grafičar: Begović, A. Pavlović (od 69. P. Popović), Kraljević, Aranđelović, Maraš, Kostić, Kahrović, Gudelj, Ajduković, Gačić, Taker.

Prvu priliku na utakmici je imao Grafičar u šestom minutu, kada je Gačić šutirao sa sedam-osam metara, Matić je odbranio, a potom je Gačić uputio još jedan udarac, ali je lopta otišla van okvira gola. Na drugoj strani, u 27. minutu, iz slobodnog udarca sa oko 22-23 metra iskosa je pokušao Butraković, ali je lopta otišla nekoliko centimetara preko prečke.

U 33. minutu, gosti su ponovo bili blizu vođstva, pošto je Taker uputio udarac glavom sa svega dva-tri metra, Matić je odbranio, a potom je do lopte došao Gačić i takođe uputio udarac, ali je još jednom sjajno reagovao golman Vojvodine. Grafičar je do gola mogao i u 54. minutu, kada je, nakon solo prodora, udarac sa petnaestak metara iskosa uputio Gudelj, ali je još jednom odbranio Matić.

Na drugoj strani, Voša je pripretila u 71. minutu, kada je sa oko 22-23 metra šutirao Srđan Popović, ali je Begović odbranio. Samo šest minuta kasnije, odličnu priliku za vođstvo je imao Grafičar i to nakon što je Ajduković iskoristio dobar centaršut sa desne strane i uputio udarac glavom, ali je lopta pogodila stativu.

U 84. minutu, dobar udarc sa dvadesetak metara iskosa je uputio Ahmetović, lopta je išla u rašlje, ali je sjajno odbranio Begović. Voša je imala lepu priliku i u 92. minutu, kada je iskosa sa petnaestak metara šutirao Srđan Popović, ali je lopta otišla preko prečke, pa je meč završen remijem.