Омладинци Војводине играли су нерешено 0:0 против У-21 екипе Локомотиве из Москве, у пријатељском мечу одиграном у Турској.

Утакмица је одиграна у спортском центру „Титаник“, а присуствовали су јој и председник ФК Војводина Драгољуб Самарџић и члан Управног одбора Љубомир Апро, који су, у друштву спортског директора Љубише Дунђерског и скаута Маријана Живковића, дошли да подрже омладинце „старе даме“ на овом мечу.

Екипе су наступиле у саставима:

Војводина: Богуновић (од 78. Борак), Поповић, Миланов (од 46. Тркуља), Гагић (од 46. Тањга), Мајсторовић (од 46. Трнинић), Николић, Пауновић (од 46. Станојевић), Абаџија, Ивановић (od 78. Пауновић), Абрамушић (од 61. Гагић), Милошевић (од 46. Апостоловски).

Локомотива: Уралев, Кудревати, Погостнов, Косогоров, Беликов, Шетинин, Котелников, Заволокин, Ларин, Першин, Елисенко.

Омладинци Војводине су боље и агресивније ушли у утакмицу, па су од самог старта пренели тежиште игре пред гол ривала, а прву озбиљну прилику су имали у 16. минуту, када је, након корнера, са пет метара искоса шутирао Абаџија, али је лопта на гол-линији погодила неког од фудбалера Локомотиве.

Како је утакмица одмицала, Локомотива је полако успостављала теренску равнотежу, а почетком другог полувремена чак и имала нешто већи посед лопте у односу на Војводину. Међутим, Вошини омладинци нису посустајали и борбеном игром су успели да парирају свом ривалу, а у 86. минуту су могли чак и до победе, када је Гагић упутио ударац главом, а лопта прошла неколико центиметара поред стативе.

Резултат је остао непромењен, али тренер Кртолица свакако може бити задовољан оним што је приказала његова екипа.